Január 25-én nézz fel az égre, csodáld meg teljes pompájában az Oroszlán teliholdat, ami erőt, bátorságot és nagy adag magabiztosságot önt beléd. Ideje harcolni, cselekedni, és beszélni arról, ami a szívedet nyomja. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegyek segítséget nyújt a telihold a problémái megoldásához:

Bika

Amikor a telihold megérkezik a családodat, az otthonodat, a magánéletedet érintő negyedik házba, segít megoldani az említett területeken található problémákat. De ehhez szükség van arra, hogy ki merd mondani, ami bánt, és hajlandó legyél kérni. Nem feltétlenül segítséget, de tudnod kell: neked is lehetnek elvárásaid másokkal szemben, szóval nyugodtan adj hangot a vágyaidnak, Bika!

Bak

Ideje az önvizsgálatnak, Bak. Mi a baj? Anyagi gondokkal küzdesz, esetleg a melóban vannak problémák? Nem az álommelót végzed? Ebben az esetben készülj, mert érkezik a változás! Az Oroszlán telihold bátorságod ad az előléptetés vagy fizuemelés kéréséhez, akár a munkahelyváltáshoz, vagy hogy lépéseket tegyél azért, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Vízöntő

Szerelmi gondjaid vannak, Vízöntő? Az Oroszlán telihold támogatja az új kapcsolatok kialakítását, ahogy a meglévő kötelékek javulását és megerősödését is. Szóval, mit szeretnél? Adj hangot a vágyaidnak a megfelelő személy előtt, és gondoskodj végre a boldogságodról. Sőt, ne csak a szerelmednek, hanem bárki másnak mondd el, ha problémád van, és találjatok rá megoldást együtt!