Az Ikrek Hold és a Nap-Neptunusz együttállás ellenállhatatlanná varázsolhatja a zodiákus tagjait, így tökéletes ez a hétvége az ismerkedéshez, és ahhoz is, ha szeretnél valakit meggyőzni. A horoszkóp szerint ezért a 3 csillagjegyért valósággal rajongani fog a pasija, és extra romantikus napokat tölthetnek el:

Rák

Talán kezdtél lemondani arról, hogy bármi is változhat köztetek, vagy már el is elengedted, hogy a szerelmed romantikázzon veled. Nos, Rák, pontosan ez történhet most veletek, ugyanis Mr. Big meglephet egy romantikus gesztussal. Hirtelen minden úgy alakul, ahogy mindig is szeretted volna, és a jövőtök is sokkal ígéretesebbnek tűnik. A napokban igazán megéri beszélni a vágyaidról, szóval, csak tessék!

Skorpió

Úgy érezheted magadat, mintha egy romantikus filmben lennél: egy kis szerelmes andalgás, meghitt vacsorázás, bensőséges összebújás a kanapén és aztán forró szex. Épp erre van most szükségetek és a kapcsolatotoknak is. Lehetőleg ne is tervezzetek mást a hétvégére, és töltsetek minőségi időt együtt. Mindez segít abban is, hogy a pasid megnyíljon neked és beavasson a titkaiba, a gondolatvilágába.

Bak

Meglepve tapasztalhatod, hogy a szerelmedből előbújik az álompasi. Olyan gesztusokat tesz, amik eddig nem voltak rá jellemzők. A szavaival, a tetteivel sikeresen elvarázsol téged és óriási örömöt szerez. Nyugodtan dőlj hátra, és élvezd ki mindezt a jót, amit kapsz, hiszen keményen megdolgoztál ezért a kapcsolatért. Ha eddig nem hangzott el az sz betűs szó, most arra is sor kerülhet!