Még mindig lehet érezni a hétvégén a Vízöntő újholdat, ami szorgalmazza a változásokat és új kezdeteket hoz. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy számíthat is egy olyan sorsfordító találkozásra, ami teljesen új irányba terelheti az életét.

Bika 

A hétvége több lehetőséget is kínál neked a kapcsolatépítéshez. A csillagok célja elérni, hogy az álmaidra, valamint a karriereddel kapcsolatos vágyaidra fókuszálj. A napokban megismerkedhetsz egy olyan emberrel, aki valamilyen módon a segítségedre lehet és megadhatja azt, amiről ábrándozol: előléptetést, új munkahelyet, magát az álmodat. Éppen ezért nyugodtan beszélj az elképzeléseidről a megfelelő helyen és időben!

Oroszlán 

Megéri kimozdulnod otthonról és ismerkedni vagy akár belépni néhány új csoportba. A hétvégén nemcsak a meglévő kapcsolataidat erősítheted meg, hanem új barátságokat is köthetsz. Egy olyan személy biztos lesz, akiben rokonlélekre találsz. Úgy érzed, tökéletesen megbízhatsz benne, és teljes mértékben megért téged. Csak vigyázz, mert ha túl sokat áradozol róla, a meglévő barátaid féltékenyek lehetnek rá.

Bak

Érthető, ha néha elbizonytalanodsz és úgy érzed, sosem találod meg az igaz szerelmet, mert nem is létezik. Ám épp a Vízöntő újhold hatására érezheted azt hogy valami jó fog veled történni ezzel kapcsolatban, és láss csodát: így is lesz! Váratlanul megismerkedhetsz valakivel, aki talán már az első pillanatban ellopja a szívedet. A „probléma” az, hogy ez akár a foglalt Bakokkal is megtörténhet.