A hétvégi horoszkóp szerint a párban élők most sokat tehetnek a kapcsolatukért, a szingliknek viszont türelmesnek kell lenniük. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valakinek fel kell hoznia a jövőtökkel kapcsolatos beszélgetést, és az te leszel, Kos. Annak ellenére, hogy remélted, majd a pasid megteszi, úgy tűnik: ez a feladat rád vár. A szingliknek nem alkalmas ez a hétvége az ismerkedéshez, mert túlságosan hangulatingadozók lehetnek.

Bika

Mi lenne, ha elmennétek Mr. Biggel egy páros masszázsra vagy wellnessezni? Mindkettőtökre ráférne a kikapcsolódás, és közben legalább még a kapcsolatotokat is ápolhatnátok. De még egy közös séta is elég lehet most ahhoz, hogy növekedésnek induljon a kapcsolatotok. Ha pedig  szingli vagy, megéri kimozdulni otthonról a barátnőiddel!

Ikrek

Meglehet, hogy semmi előjele nem volt a dolognak vagy csak nem akartál tudomást venni róla, de váratlanul véget érhet a kapcsolatod. Persze valahol megrendít a dolog, de legnagyobb meglepetésedre nem visel meg majd annyira. A szinglikre viszont egy élvezetes és könnyed flört vár.

Rák

A hétvége most az énidőhöz lehet alkalmasabb. Ez nem azt jelenti, hogy akkor egyáltalán ne találkozz Mr. Biggel. Egyszerűen szánj magadra bátran több időt. Valószínűleg a kapcsolatotoknak is jót fog tenni egy kis távolság. Így az esti romantikázások is sokkal meghittebbek és forróbbak lehetnek.

Oroszlán

Tudod, mihez alkalmas ez a hétvége? Hogy kiruccanjatok! Lehetne ez elő Valentin-napi program, amikor elutaztok wellnessezni vagy várost nézni, és igazán minőségi időt töltötök együtt. Nagyon jót fog tenni a kapcsolatotoknak. A szinglik se kuksoljanak otthon, mert több esélye van annak, hogy találkozzanak az igazival, ha kimozdulnak.

Szűz

A hétvégén valahogy nem találjátok a közös nevezőt a szerelmeddel. Semmiben sem értetek egyet, és eleve a kommunikáció is nehézkes köztetek. Mindent félreértetek és nem sikerül megfelelően kifejezni a magatokat. A legjobb ilyen esetben, ha énidőztök vagy a csendes romantikázást választjátok.

Mérleg

Törekedj a harmónia megőrzésére, Mérleg. A kompromisszum és a megbocsátás a legjobb, ami most történhet veletek. A segítségükkel megerősíthetitek kapcsolatotokat és a legnagyobb békességben telhetnek a napjaitok. A szinglik szívét pedig sikerül egy közeli ismerősüknek megdobogtatnia.

Skorpió

Számodra kiemelten fontos az intimitás, és a hétvégén szorgalmazni is fogod a meghitt, valamint forró romantikázást. Ez jót is fog tenni a kapcsolatotoknak. Az egyedülállók pedig nem tehetnek róla, de belezúghatnak egy olyan személybe, akibe nagyon nem szerencsés és a napokban át is léphetik azt a bizonyos határt.

Nyilas

Az új és szórakoztató dolgok közös kipróbálása csodálatos módja annak, hogy életet vigyetek a kapcsolatotokba. Ez lehet olyan egyszerű, mint egy kellemes séta, vagy olyan extrém, mint a bungee jumping. Beszélgess az imádottaddal, hogy többet megtudhass az érzéseiről és a vágyairól.

Bak

Váratlan probléma, nehézség merülhet fel, és egy kis feszültséget okozhat köztetek. Szerencsére sikerül elhárítani a bajt, de az eset rámutat arra: érdemes előre megbeszélnetek bizonyos dolgokat, hogyan reagáljatok a különböző helyzetekben. Ez még közelebb visz titeket egymáshoz.

Vízöntő

Már egészen apró tettekkel is nagy változást érhetsz el, Vízöntő. Nyugodtan ereszd el a fantáziádat és tegyétek izgalmassá, emlékezetessé ezt a hétvégét. Ha viszont szingliként van valaki, akit visszautasítasz, akkor óvatosan járj el, mert az illető valószínűleg rosszul fogja viselni.  

Halak

Készen állsz egy komoly kapcsolatra, de a dolgok nem úgy alakulnak, mint azt szeretnéd. Ha a jövőtökről beszélgetnél, válassz egy kellemes helyszínt hozzá. Az egyedülállóknak megéri most egy új módszerrel próbálkozni, ha párkeresésről van szó. A klasszikus társkeresőket próbáltad már?