A horoszkóp szerint nem kis meglepetés éri ezt a 3 csillagjegyet, mert a legkevésbé várt helyen és időben találkozhatnak egy különleges személlyel!

Kos

Vétek lenne otthon maradni a hétvégén! Menjetek el a csajokkal bulizni, vagy ha az idő engedi, fedezzetek fel egy várost, kiránduljatok, mivel a legváratlanabb helyen botlasz bele (talán szó szerint) abba a férfiba, akit a sors is neked szánt. Most csak úgy kerülheted el a szerelmet, ha ki sem mozdulsz otthonról, habár egy boltba még be kellene ugranod hétfőig, nem igaz? De egyes Kosok számolhatnak azzal is, hogy újra összehozza őket a sors azzal az exükkel, akit talán már nagyon rég nem láttak.

Nyilas

Meglehet Nyilas, nem díjazod az ötletet, hogy egy barátnőd szervezzen neked vakrandit vagy duplarandira menj vele úgy, hogy nem is ismered a partneredet. Ám ezúttal érdemes engedni az ilyen jellegű kéréseknek, mert a barátnőd által ismerheted meg azt a pasit, akitől tényleg elakad a szavad. De, mint azt tudod, a sorsnak van egy sajátos humora, és összehozhat egy nagyon régi ismerősöddel, akit talán hosszú évek óta nem láttál, amiből akár barátság, de szerelem is szövődhet!

Bak

Melóznod kell a hétvégén, Bak? Utólag hálás leszel azért, amiért be kellett menned, vagy felvettél egy munkával kapcsolatos telefont, megnyitottál egy e-mailt, mert így lesz lehetőséged kapcsolatba lépni a leendő pasiddal. Azonnal megfog a srác, és talán magad sem fogod tudni miért, de villámgyorsan belezúgsz, ami nem jellemző rád, szóval ezt akár veheted jelzés értékűnek is: talán megtaláltad a Nagy Ő-t!