A hosszú hétvégi horoszkóp szerint a párban élőkre kellemes meglepetés vár, a szinglikre pedig rámosolyog a szerencse. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Valaha a szerelmed volt, akiért bármit megtettél volna. Most viszont megjelenhet valaki a színen - vagy régóta ott van -, és olyan érzéseket ébreszthet benned, hogy nehezedre esik nem kísértésbe esni és félrelépni. A szinglik viszont végre megismerkednek egy olyan sráccal, akinek sikerül megmozgatniuk bennük valamit.

Bika

Nagyon tetszik egy pasi, Bika? Oké, de ne rohanj ajtóstul a házba. Az esetében megéri lassan közelíteni és behálózni. A párban élőkre romantikus élmények várnak, mert végre minőségi időt töltenek a szerelmükkel. Jöhet a kirándulás a mesébe illő őszi hegyek között vagy a szexi pezsgőfürdőzés egy wellness központban.

Ikrek

Hahó Ikrek, vedd észre, hogy bizony beleszerettél valakibe, azért nem bírod kiverni a fejedből az illetőt. Ideje lenne szép lassan a tudtára adni az érzéseidet! A párban élők élete váratlan fordulatot vehet: összeköltözésre, egy közös kis kedvenc örökbefogadására, vagy a családalapítás első lépésének megtételére lehet számítani.

Rák

Most egy kis magányra lenne szükséged Rák, és arra, hogy gondolkodhass? Beszélj erről a pasiddal, és ha teheted, vonulj el pár napra. A kapcsolatotoknak is jót fog tenni egy kis távolság. A szinglik pedig egy barátjuknak köszönhetően megismerkednek valakivel, aki azonnal megtetszik nekik.

Oroszlán

Ez a tökéletes hétvége, hogy beszéljetek Mr. Biggel a jövőtökről, sőt, akár lépéseket is tegyetek érte, ha mind a ketten ezt akarjátok. Jöhet a szupergyors összeköltözés vagy eljegyzés! Az egyedülállókra vár egy nagyon sikeres randi, ami bizony olyan szexszel is végződhet, amit nem fognak megbánni.

Szűz

Mostanában háttérbe szorítottad a magánéletedet, de a szerelem valósággal berobban az életedbe, és megismered a lelki társadat. A párban élő Szüzek is eléggé eltávolodtak egymástól az utóbbi időben, de ezen a hétvégén a csillagok nem várt lehetőségekkel készülnek, hogy újra összehozzák őket.

Mérleg

Tudod, mit szeretnél a kapcsolatodban, és hajlandó vagy bármit megtenni, hogy elérd. Ezzel légy óvatos, mert egy nárcisztikus pasi kihasználhatja, míg a Nagy Ő értékelni fogja, és ugyanannyit fog beletenni a kapcsolatba. A szinglik is óvakodjanak attól, hogy most „bármi áron” pasihoz jussanak.

Skorpió

Stabilitás. Ez egy nagyon kedves szó, és neked, Skorpió, ez minden, amire valaha is vágytál egy tartós kapcsolatban. A Bak jegyébe lévő Hold arra késztet, hogy jobbá tedd a szerelmi életedet. Ez a hétvége tökéletes a féltékenységgel kapcsolatos problémák megoldására. A szinglik is megéri most az önbecsülésükön dolgozni.

Nyilas

Ez a hétvége váratlan meglepetést hozhat, Nyilas. Csak nem elvisz a szerelmed valahova romantikázni vagy megkéri a kezedet? Most bármi megtörténhet! Ha szingli vagy, egy szabadtéri rendezvényen vagy házibuliban összeismerkedsz egy olyan személlyel, aki minden igényednek megfelel.

Bak

Nem vagy biztos az érzéseidben a pasidat illetően? Ha így van, ne menekülj a dolog ellen, hanem mielőbb oszd meg a kételyeidet az embereddel, hogy tehessetek ellene. Ha még akartok.  A szinglik élvezik a hétvége minden percét, mert csupa olyan dolgot csinálnak, ami örömöt szerez nekik.

Vízöntő

Nagyon tetszik neked egy bizonyos személy, de még nem tudod, hogyan add a tudtára. Ne parázz annyit, mert valószínűleg kölcsönösek az érzéseitek. A párban élő Vízöntők kedvet kapnak a fészekrakáshoz. Akár azért, hogy halloweeni díszekbe öltöztessék a kecójukat, vagy mert hamarosan szeretnék bővíteni a kis családjukat.

Halak

Valami olyat tesz a pasid - talán érted -, ami csodálatot és tiszteletet vált ki belőled. Újra beleszeretsz. Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy még szorosabbra fűzzétek a köztetek lévő köteléket. A szinglik megismerkedhetnek valakivel az egyik közösségi oldalon, és talán épp egy mindkettőjüket foglalkoztató poszt alatt kezdenek el beszélgetni.