A horoszkóp szerint lesz olyan, aki találkozik a hétvégén az új pasijával, a párban élők között pedig komolyra fordulhatnak a dolgok. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akiknek most óriási szerencséje lesz a szerelemben:

Bika

Talán te is érzed a zsigereidben, hogy készen álltok a szerelmeddel egy nagy lépés megtételére. A napokban meg is ejtitek ezzel kapcsolatban a komoly beszélgetést, és úgy dönthettek: ideje összeköltözni vagy összeházasodni. De nemcsak a párban élőknek, hanem a szingli Bikáknak is tartogat meglepetést a hétvége. Megismerkedhetnek valakivel, akivel kapcsolatban azt érezhetik: „Nagyon jól működhetne a dolog.”

Ikrek

Csak egy kis kozmikus lökésre van szükségetek Ikrek, és ezt most meg is kapjátok a pasiddal. Készen álltok a szerelmeddel belevágni egy új közös projektbe, ami lehet egy kisállat befogadása, a világ körbeutazása vagy akár egy közös vállalkozás, és ami a legjobb, hogy nemcsak a szándék születik meg bennetek, hanem a lehetőségek is megérkeznek a megvalósításhoz.

Rák

Jelentős változás előtt álltok a szerelmeddel, Rák. Már egy ideje talán téma nálatok a költözés, a házasság vagy a gyerek és a hétvégén érhet meg bennetek a gondolat, hogy bele is vágtok. A jó hír az, hogy a csillagok biztosítják számotokra a szerencsés kezdetet. Ugyanakkor a szingliknek is kijut a szerencséből, akik a legváratlanabb körülmények között megismerkedhetnek valakivel, aki inspiráló hatással lesz rájuk. Eleinte még talán nem is fogsz vonzódni hozzá, de mire a beszélgetés végére értek, ez könnyen megváltozhat.