A hétvégi horoszkóp szerint egy szempillantás alatt megváltozhat a zodiákus tagjainak szerelmi élete. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvége a romantikáé, és most végre sor kerülhet a kapcsolatotok előmozdítására. Készen állsz arra, hogy szintet lépjetek a szerelmeddel. A szingliket meglepetésként éri az, mikor felfedezik, hogy vonzódni kezdtek egy közeli ismerősükhöz.

Bika

Egy baráti kapcsolat mély gyökereket ereszthet az életedben, és valamivel többé alakulhat. Ugyanez a helyzet a párban élőkkel is, felmerik vállalni a vágyaikat Mr. Big előtt, mert azzal előmozdíthatják a kapcsolatukat, és jöhetne az összeköltözés vagy akár a házasság.

Ikrek

Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen kapcsolatra vágysz. Ám a hétvégi bolygóállások hatására megváltozhat ez a kép, és rájöhetsz arra: igazából teljesen más dologra van szükséges. Ezzel új irányt vehet a párkapcsolatod, és megláthatod a tökéletes partnert szerelmedben vagy egy hozzád közel álló személyben.

Rák

Romantikus kiruccanásra mentek a szerelmeddel, ami nemcsak közelebb hozhat titeket, de meg is változtathatja azt, ahogy eddig tekintettél kettőtökre. Ezekben a napokban új alapokra helyezhetitek a kapcsolatokat. Az egyedülállók kiváló formában vannak, mert végre megtalálták a belső békéjüket.

Oroszlán

Légy kezdeményezője egy különleges kirándulásnak. Tervezz be egy páros masszázst, vagy egy kellemes estét. A lényeg, hogy minőségi időt töltsetek együtt Mr. Biggel. A szinglik menjenek el szórakozni a barátnőikkel és adjanak lehetőséget a szerelemnek, hogy rájuk találjon.

Szűz

Nem akarsz róla tudni, de a csillagok nem hagyják, hogy hibát kövess el, és rámutatnak arra: nem a megfelelő személy mellett vagy. Vess véget a kapcsolatnak, ha már nem érzed jól magadat benne. A szinglik is tartsák nyitva a szemüket és ne dugják a fejüket a homokba, mikor figyelmeztető jeleket látnak.

Mérleg

Örülsz annak, ahogy a dolgok állnak köztetek és mostanában kielégítőnek érzed a kapcsolatotokat. Éppen ezért lephet meg, amikor váratlanul az imádottad ledobja a bombát, hogy jöhet a házasság vagy a gyerek. A szingliket is éri meglepetés: egy közeli barátjuk hirtelen többet szeretne, mint barátság.

Skorpió

Nem minden kapcsolat van tele romantikával, márpedig te arra vágysz. De gondolj arra, hogy a te kapcsolatod a tiszteletre, hűségre és bizalomra alapul, ami manapság ritkaságszámba megy. Ám ha több izgalomra és varázslatra vágysz, adj belőle ízelítőt a pasidnak, hátha megihletődik!

Nyilas

Mindig jó belegondolni, hogy döntéseid milyen hatással lehetnek kapcsolatodra és jövődre. Ez jusson eszedbe, amikor próbálod féltékennyé tenni a pasidat vagy a félrelépést fontolgatod. A szinglik is vigyázzanak, mert olyannal jöhetnek össze, akivel nem vállalhatják fel a kapcsolatukat.

Bak

Légy nyitott a kemény beszélgetésekre. Ez félelmetes lehet, mert nem tudod, hova vezeti a kapcsolatot, de legalább megtudhatod a választ néhány fontosabb kérdésedre. A napokban vagy teljesen megnyugszol a kapcsolatod sorsát illetően, vagy nyugtalanná válhatsz a hallottak miatt.

Vízöntő

Úgy érzed, nem alakul úgy a kapcsolatod, mint szeretnéd? Elgondolkodhatsz a párterápián, de legalábbis azon, hogyan menthetnéd meg a kapcsolatot. A nagy kérdés az: a szerelmed vajon mire hajlandó. A szinglik pedig rájöhetnek arra, mivel rontották el az eddigi kapcsolataikat.

Halak

Van egy vágyad, amiről nem mersz beszélni az imádottadnak vagy már egyszer megtetted, de nem érted el a kívánt célt? Érdemes lehet a hétvégén (újra) előhozakodni vele, mert legnagyobb meglepetésedre teljesen másképp reagálhat a szerelmed, mint azt várnád.