A horoszkóp szerint 3 csillagjegyre élete legszebb hétvégéje vár. Boldogságban és sok nevetésben lesz részük, valamint váratlan fordulatok is jöhetnek. Görgess le, és nézd meg, hogy te is a szerencsések között vagy-e! 

Mérleg

A barátaiddal egy olyan ötletetek lesz, ami az egész életeteket megváltoztathatja. Nagy jövő áll előttetek, és együtt még kreatívabbak vagytok. A jó hír pedig, hogy a szerelmi életedben is hatalmas változás jön, amire nem is számítasz.

Nyilas

Egy véletlennek köszönhetően megismersz valakit, aki a jövődre nagy hatással lesz. Nem biztos, hogy szerelem lesz belőle, de az biztos, hogy egy mély barátság igen. Azt fogod érezni, hogy még soha senki mellett nem voltál ennyire magabiztos. Élvezd ki az elkövetkezendő napokat!

Halak

Váratlan meglepetésben lesz részed, ami nagyon boldoggá fog tenni. Egy olyan kalandról lesz szó, ami segíthet abban, hogy megtaláld önmagad, és rájöjj, mire vágysz valójában. A szerelmi életed pedig szintén fontos szerepet kap a hétvégén. Lehet, hogy most fog betoppani a Nagy Ő...