Érezted már valaha számok numerológiai hatását? Talán nem is sejted, mekkora hatásal lehetnek rád. Bármennyire is hihetetlen, de bizony a születési dátumod, egészen pontosan a születésed napjának száma elképesztően sok mindent képes befolyásolni az életed során, akár még azt is, mennyire vagy szerencsés a szerelemben. 

Különleges energiák

A számok saját különleges energiát hordoznak, azok pedig, amik megjelennek a születési dátumodban számodra lehetnek nagyon értékesek, mivel tükrözhetik a sorsot, felfedhetik a jellem különböző oldalait, valamint az utat, amit feltehetően egy életen át követsz. A számokhoz kapcsolódó energiák bizonyos időszakokban erősebbek, a szakértők szerint most van néhány személy, akik különösen nagyszerű időszak elé néznek, legalábbis a születési dátumuk alapján. A numerológusok azt jósolják, hogy a következő számokkal rendelkezők esetében anyagi jólét várható, ráadásul rájuk talál a szerelem is. 

Persze most már biztosan érdekel, melyik számokról is van szó. Máris mutatjuk! 

9

Azokat a személyeket, akik 9-én születtek, főként felelősség, lelkiismeretesség, komolyság és megbízhatóság jellemzi. Ők azok, akik nem félnek a kihívásoktól, mindig tettre készek, bármilyen feladatot sikeresen elvégeznek. Jóindulatúak, emiatt pedig gyakran kérnek tőlük tanácsot is. Hisznek a kemény munkában, emiatt hamar képesek kivívni a tiszteletet egy munkahelyen, ennek köszönhetően pedig az anyagi jólét végigkísérheti az életüket. A kudarcokat élettapasztalatnak fogják fel, úgy vélik a bukás néha elkerülhetetlen, képesek levonni a megfelelő tanulságokat. A problémák és kihívások motivációt jelentenek a számukra, nem restek erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy elérjék a céljukat. Ha te is 9-én születtél, akkor most nagyon termékeny időszak következhet az életedben: nem kizárt, hogy megkapod álmaid állásajánlatát, de szerelmi téren is pozitív változások érkeznek. 

 17

Akik 17-én születték, azok rendkívüli lehetőségekre számíthatnak a közeljövőben. A 17 a bölcsesség és az értelem száma, amely gyakran uralja az érzelmeket is. A 17-es szám megjelenése bölcsességre utal, az e számmal rendelkezők szeretnek tanulni, új dolgokat megismerni, felfedezni. Általában élveznek mindenféle intellektuális tevékenységet, nagy lehetőségek rejlenek bennük a tudomány és az innováció területén. A 17-es szám pedig most egy nagyszerű munkalehetőséget is hozhat magával, sőt egy titkos hódoló is végre feldheti magát előtted. 

23

Azoknak, akiknek a 23-án születtek most nagyon különleges időszakra számíthatnak. Ez a szám rendkívül erős energiákat hordoz, az e számmal született emberek már gyermekkoruktól kezdve a belső fejlődés útját követik. Nem az anyagi értékek a fő céljuk, sokkal inkább az élet szellemi oldalára koncetrálnak. Tisztában vannak a szavak erejével, ezért gondosan megválogatják, kinek és mit mondanak, sosem adnak üres tanácsokat. Véleményükre érdemes odafigyelni, ugyanis mindig igyekeznek megfontoltan cselekedni, jól átlátják a dolgokat, a megérzéseik általában beigazolódnak, jól működik az ún. hatodik érzékük. Ők most kimondottan szerencsés időszak elé néznek, ha már rájuk talált a szerelem, akkor szintet léphet a kapcsolat, ha pedig szinglik, akkor most léphet be az életükbe az a bizonyos Nagy Ő. 

(via)