A hotel, a vendégei számára széles skálán biztosít szobát, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Akár családdal, barátokkal vagy kutyussal érkezik a vendég, számtalan lehetőség közül választhat.

Miért éppen a Hotel Sopront válasszuk szilveszterkor? 

Az első és egyik legfontosabb ok a változatos programkínálat. Szombaton, az év utolsó hétvégéjén, az esti órákban már a bőséges büfévacsora alatt DJ Solymi fogja biztosítani a jó hangulatot. Dallamok érkeznek a világ minden tájáról, hazai és nemzetközi slágerekre rophatjuk a táncot. Az est különleges vendéggel is bővül, a fantasztikus színész-musical énekes Nagy Sándor lesz a sztárvendég. A kivételes tehetség, csodás örökzöldekkel, fergeteges dalokkal ajándékozza meg vendégeit, a szórakozás garantált!

Az év utolsó napján december 31-én vasárnap ínycsiklandó büféreggelivel indul a nap, napközben kézműves programok szórakoztatják a kicsiket, könnyű büféebédet és hidegtálakat kínál a szálloda az ebédidőben.

A Szilveszteri gálavacsora és programsorozat a Hotel Sopron csúcspontja, amely minden elvárásunkat felülmúlja! A vendégeket érkezéskor welcome drink fogadja, DJ Fenyvesi zenéje már a gálavacsora alatt biztosítja a jó hangulatot, a korlátlan italcsomagról nem is beszélve. Az est fénypontja az egzotikus hangulatot varázsló brazil szamba show, melyre feledhetetlen zenével és tánccal készül a csapat! Pergős ritmusok, színkavalkád, fűtött hangulat, közös össztánc...feledhetetlen élmény!

Az éjféli pezsgős újévköszöntő méltón indítja az új évet, míg az éjféli büfévacsora lehetővé teszi, hogy az év utolsó percében is ínycsiklandó fogásokkal kényeztessük magunkat. Az est során a tombolasorsolás további izgalmakat tartogat és lehetőséget ad arra, hogy számos szerencsés vendég további ajándékokkal gazdagodjon az év első perceiben.

Hotel Sopron  szilveszteri rendezvénye minden elemében figyelembe veszi a vendégek kívánságait és igényeit. Zenével, tánccal, gasztronómiai élvezetekkel és exkluzív show-műsorokkal teli esték garantáltak, amelyek felejthetetlen emlékeket hoznak.