Kalandos utazásban lehetett részük a Riverdale nézőinek, hiszen a 7 évad alatt szó szerint minden megtörtént. Most véget ért a sorozat, és összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, illetve válaszokat, melyek mindenkit izgattak! 

Hány időugrás volt a sorozatban? 

Kettő, technikailag. Az első időugrás az 5. évad 4. epizódjában történik, és hét évvel a középiskola elvégzése utánra viszi vissza szereplőket. A következő évad – a 6. évaddal együtt – az egykori River-tiniket követi felnőttként. A nagyobb és furcsább ugrás a 6. évad fináléjában történt, amikor a természetfeletti dolgok miatt a szereplők visszamentek az időbe, egészen 1955-ig. Itt ismét tinik lettek, és gimibe jártak. Az utolsó évadban még volt pár időugrás, hiszen láthattuk az idős Betty Coopert. 

Ki élte túl a finálét? 

Sokakat izgatott, hogy ki éli a túl a finálét, nos, ez senkinek sem sikerült, mivel mindenki meghalt. A sorozat az utolsó epizódban ismét ugrott az időben, láttuk, ahogyan az idős Betty mesél az unokájának, miután megtudta, hogy Jughead meghalt. Ekkor megkéri Alice-t, az unokáját, hogy vigyék vissza Riverdale-be. Mielőtt ő is meghalna megjelenik előtte Jug, akivel újraélik az utolsó gimis napot. Megtudjuk, hogy mi lett a többiekkel, és azt is, hogy Betty az egyedüli, aki él, de ő az epizód végén szintén meghal. A döntés nagy valószínűséggel szándékos volt, hiszen csak így tudtak véget vetni a sorozatnak

Melyik pár maradt együtt a finálé után? 

Az évadok során sok szerelmet és párt láthattunk a sorozatban, így a rajongókat érthető módon izgatta, kik lesznek együtt a fináléban. Sajnos ez sem alakult a legjobban, hiszen egyik szerelmes pár sem élesztette fel a kapcsolatát. Betty sosem ment férjhez, így sem Archie-val sem Jugheaddel nem jött össze. Archie Kaliforniába ment, ahol megnősült és gyerekei születtek, Jughead szintén sosem nősült meg, Veronicáról pedig csak annyit tudunk, hogy nyert két Oscar-díjat, de az biztos, hogy Reggie nélkül élte le az életét, mivel ő végül Riverdale-ben telepedett le. 

Egyedül Toni és Cheryl valamint Kevin és Clay maradtak együtt. Cheryl és Toni Oaklandben telepedtek le, ott nevelték a fiúkat. Kevin és Clay pedig New Yorkban éltek egy színház felett. A rajongók egy része csalódott volt a befejezést illetően, mivel sokan reménykedtek benne, hogy valamelyik régi szerelmes pár kap egy újabb esélyt. 


Via