Március 10-én 96. alkalommal rendezik meg az Oscar-gálát. A filmes világ legcsillogóbb eseménye sokakat lázban tart, így megértjük, ha szeretnéd élőben követni a nagyszabású showműsort. Szerencsére idén is figyelheted az eseményeket, máris eláruljuk, hogyan! 

Idén is élőben követheted az Oscar-gálát

Ahogyan már megszokhattuk, Los Angelesben, a Dolby Színházban rendezik meg az Oscar-gálát. Ez a 96. alkalom, hogy átadják a díjakat. Az elmúlt évekhez képest nem sok dolog változott, hiszen a vörös szőnyeges bevonulás nem marad el, és a sztárfellépők is lesznek.

Az Egyesült Államokban a díjátadót az ABC csatorna közvetíti, 17:30-kor kezdődik az adás a vörös szőnyeges bevonulással, ezt követi maga a gála, ami 18 órakor veszi kezdetét. Idén a gála hamarabb kezdődik egy órával, és nem is tart olyan sokáig, reklámokkal együtt 3 és fél óra lesz. 

Szerencsére Magyarországról is követheted az eseményeket, itthon a Disney+ adja élőben az Oscar-gálát. A közvetítés 23:30-kor kezdődik a vörös szőnyeges bevonulással, amit a show követ. Idén a műsorvezető Jimmy Kimmel lesz, aki már negyedik alkalommal lesz a díjátadó házigazdája