Ugye te is alig várod már, hogy a tenger mélyére merülhess Ariel-lel? Akkor van számodra egy szuper hírünk, ugyanis megkérezett a bemutató előtti, végső előzetes A kis hableány című mozihoz. 

Ijesztő lett 

A Halle Bailey főszereplésével készülő, élőszereplős musical 2023. május 26-án debütál majd a mozikban, most pedig megérkezett a végső előzetes is a filmhez, amiben végre láthatjuk Melissa McCarthy-t is a főgonosz, Ursula szerepében. A trailert a 95. Oscar-gálán vetítették le, és meg kell hagyni, elég hátborzongatóra sikerült. 

Ursula és Triton király is felbukkan

Az előzetesben láthatjuk, amint Ariel kimenti a hajótörést szenvedett Eric herceget a vízből, majd felbukkan a hableány édesapja, a Javier Bardem által életre hívott Triton király is, aki alaposan megszidja a lányát azért, mert megszegve a szabályokat, és a fenti világba merészkedett. A nézők egy sor lélegzetelállító vízi jelenten keresztül nézhetik meg, ahogy Ariel a gonosz Ursula segítségét kéri abban, hogy végre lehetősége legyen felfedezni a tenger feletti világot. 

Halle Bailey már nagyon várja

A kis hableányt alakító Halle Bailey a 2023-as Kids' Choice Awards-on beszélt egyébként arról, milyen érzés volt egy Disney hercegnő bőrébe bújni.

Láttam egy durva vágást, és egész idő alatt csak zokogtam. Nagyon furcsa érzés volt látni magam. Soha nem láttam magam így, ettől pedig nagyon érzelmes lettem. 

– mesélte, majd hozzátette: már nagyon várja, hogy a film a mozikba kerüljön. 

Készen állok arra, hogy végre mindenki megnézze ezt a filmet.  

A trailert itt tudod megnézni: 

(via)