Örülhetnek a Loki rajongók, ugyanis hamarosan érkezik a széria 2. évada. A sztori a Bosszóállok: Végjáték eseményei után játszódik, ami Loki (Tom Hiddelston) egy alternatív változatát követi nyomon, azt követően, hogy a huncutság istene egy új idővonalat hozott létre. 

Kik térnek vissza? 

A 2. szezonban természetes visszatér Tom Hiddelston, aki a címszereplő Lokit formálja meg, a szereplőgárda tagjai között ott lesz  Gugu Mbatha-Raw, Ravonna Renslayer, Owen Wilson Mobius M. Mobius, Sophia Di Martino Sylvie, Eugene Cordero Casey és Tara Strong is. Bár Johanthan Majors visszatérését hivatalosan még nem erősítették meg, a Marvel vezetője korábban azzal viccelődőtt, hogy az egész gárda visszatérne, így nem kizárt, hogy ez tényleg megtörténik. Ezenkívül a Deadline információi szerint a friss évadban feltűnik majd Rafael Casal (Blindspotting) és Kate Dickie (Trónok harca) is. 

Miről fog szólni? 

Bár a Marvel még nem adott ki hivatalos szinopszist az új évadról, Michael Waldron író korábban beszélt a 2. szezonról, s elmondta, Loki egy egészen új, érzelmesebb oldalát ismerhetik majd meg a nézők. 

Mikor érkezik? 

A forgatás állítólag 2022. júniusában kezdődött az Egyesült Királyságban, és októberben fejeződött be. A kiszivárgott díszletfotók tanúsága szerint pedig az évad egy része a 70-es években játszódik majd. Az új évad egyébként a Deadline szerint 6 epizódos lesz. Persze a rajongók most nyilván arra kíváncsiak, hogy mégis mikor érkezik az új évad? Nos, pontos premierdátumot még nem tudni, de a Disney+ már megerősítette, hogy a Loki 2. évadát 2023 nyarán kezdik majd streamelni. 

(via)