Az Agymenők készítője, Chuck Lorre, új sorozaton dolgozik. 

Arról egyelőre semmit nem tudni, hogy milyen téma köré épül majd az új alkotás, az viszont biztos, hogy bár új szereplőkről szól majd a történet, de az eredeti sorozat karakterei tűnnek majd fel benne. Az eredeti sorozatban olyan sztárokat láthattunk, mint Johnny Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco, valamint Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik és Kevin Sussman.


A siker ezzel a csapattal szinte borítékolható. Az Agymenők – Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki főszereplésével – 12 évadon keresztül futott a CBS-en, és nagy nézettséget hozott a csatornának.


Az ifjú Sheldon a legnézettebb sitcom volt, hat évadon át ment, majd még egy évaddal meghosszabbították. Ez eredeti sorozatból ismert Sheldon Cooper fiatalkori életét mutatta be. A  hetedik széria forgatása nemrég fejeződött be, a sorozat sztárja, Raegan Revord pedig instagram oldalán nemrég a kulisszák mögé is bepillantást engedett.

Az Agymenők főszereplői közül – a Penny szerepét alakító – Kaley Cuoco már korábban is beszélt arról, hogy nyitott lenne egy olyan sorozatra, amelyben a régi csapattal dolgozhat együtt. 

Még mindig olyan, mintha tegnap lett volna, hogy a sorozat véget ért. Ha lesz nyitottság a folytatásra, én mindenképp benne leszek

- mondta a színésznő. 

A sorozat olyan sikert aratott, hogy az alkotók 2017-ben újabb spin-off -ot indítotak, Az ifjú Sheldon címmel.  

Az új sorozatot egyébként az HBOMaxot és a Discovery+-t egyesítő, újonnan átkeresztelt platformon, a Maxon fogják streamelni.


Via