December 21. Ugye bevésted már a naptárba, hogy mi lesz idén is a karácsonyi ajándék? Nos igen, az Emily Párizsban új, szám szerint a harmadik évada érkezik ekkor.

Szívtipró lesz az Emily Párizsban új főszereplője

Szerencsére ha egy nap alatt azt is ledaráltuk majd, akkor sem kell szomorkodnunk, ugyanis már a negyedik évadot is berendelték, de ne rohanjunk ennyire előre. 

Az Emily Párizsban harmadik évadára már csak két hónapot kell várnunk, a készítők szerint pedig több szerelmi háromszög és dráma várható majd, mint eddig valaha. 

Ezt pedig nemcsak az eddigi szereplőkre alkalmazzák, hanem új tagokkal is bővül a csapat. Mint kiderült, Paul Forman is csatlakozik az Emily Párizsban színészcsapatához, amitől mindenkinek leesett az álla.

A fiatal színész ugyanis jó eséllyel pályázik a helyi szépfiú címre, és minden bizonnyal Emilyben is mély nyomot hagy majd a vele való találkozás. 

A sármos színész Nicolas de Leont, az üzletembert fogja alakítani, aki gazdag családból származik, és hatalmas öröksége van. Célja azonban bebizonyítani, hogy ennél sokkal többet ér. 

Új lány a csapatban

De ami a csajok fronját illeti is erősít a csapat, érkezik ugyanis Melia Kreiling, aki Sofia Siderist alakítja majd. A lány a történet szerint egy görög művész, akinek munkáit Camille galériájában mutatják be. Ám maga sem érti hogyan, de villám gyorsan a műalkotások helyét a szenvedélyes viszonyok veszik át az életében. 

Húha, ez aztán komoly szériának ígérkezik!

Via