Sorra jelennek meg a jobbnál jobb forgatási fotók az És egyszer csak...2. évadából, most éppen Sarah Jessica Parkert és Sarita Choudhuryt kapták le egy –  esős – New York-i csevegés közepette. 

Aidan visszatér

A sorozat 2. szezonja már javában forog, folyamatosan jelennek is meg a forgatásról készült felvételek. Sőt, a napokban a rajongók egy emberként sóhajtottak fel, amikor a széria hivatalos oldalán megjelent egy fotó, amin Carrie és Aidan kézen fogja sétálgatnak New York utcáin. Bár azt már korábban megerősítették, hogy Aidan karaktere visszatér, de azért mindenki várt már erre a felvételre, ami minden kétséget kizáróan igazolja, Carrie egykori szerelme valóban újra felbukkan. 

Mikor érkezik a friss évad? 

Ugyan folyamatosan szivárognak ki a fotók a forgatásról, azt még nem lehet pontosan tudni, mikor jelenik meg pontosan, ugyanis egyelőre nincsen premierdátum, de nagy eséllyel még idén a képernyőre kerül majd. 

A szereplőgárda

A szereplőgárda tekintetében biztosak lehetünk benne, hogy visszatér Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis és John Corbett, Samantha Jones azonban úgy tűnik már soha nem bukkan fel újra. Michale Patrick King ennek kapcsán a Varietynek azt mondta, semmiképpen sem fontolgatja Kim Catrall visszatérését, ugyanis a színésznő hat évadon át és a két filmben is eljátszotta a szerepet, a karaktere pedig ezzel késznek tekinthető. Persze valószínűleg sokkal triviálisabb az oka annak, hogy nem tér vissza, ugyanis nemes egyszerűséggel Kim és Sarah Jessica Parker nem jönnek ki túl jól egymással. 

A forgatáson készült legfrissebb fotókat itt tudod megnézni: 

Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin 
Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin
Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin

(via)