A TikTok felfedte, mely videók ivódtak be a leginkább a felhasználók elmékezetébe. 

Pokolian jó lista

A listán szerepel Amaury Gichon cukrász májusi videója, ami egy hatalmas csokizsiráfról készült. A felvételt 23,6 millióan nézték meg, de szintén a felhasználók nagy kedvence volt a Riverdale sorozat lányainak, Camila Mendesnek, Lili Reinhartnak és Madeline Petschnek a  „Jiggle Jiggle” tánca. 

Az egyik közönségkedvenc 

A legtöbb felhasználó pedig  élénken emlékszik  arra a vírusvideóra, amin egy kisgyerek csak annyit felel az anyja utasításaira, hogy én még csak egy baba vagyok. A felvételt több mint 45 millióan látták. 

Az év egyik legnézettebb videója a Corn Kid lett. A második osztályos  Tariq kukorica iránti szeretete és lelkesedése ezután egy remixben terjed el és több, mint 23 millió megtekintést kapott. 

A TikTok királynője 

A szupersztár Lizzó pedig megtartotta a TikTok királynője cimét, amit az About Damn Time” című himnuszával kaparintott meg. A dal pedig nem csupán a slágerlisták élére került, de táncos trendet is teremtett a platformon. 

Globális közösség 

A TikTok operatív igazgatója, Vanessa Pappas egyébként méltatta a tartalomkészítőket, elmondta: 

Megtiszteltetés a számukra, hogy ünnepelhetjük a globális közösségünket, ami az idei év trendjeit alakította és új ötleteket osztot tmeg egymással, tanult egymástól és szenvedélyeiket karrierré és megélhetéssé változtatták 2022-ben. 

- írta a december 7-én közzétett áttekintő videóban. 

Igazán inspiráló volt látni, hogy több mint egymilliárd ember mutakozik be a világ minden tájáról. Összejönnek megtapasztalni az örömöt, hogy megtalálják az összetartozás érzését a TikTokon. 

- mondta. 

@tiktok Let's celebrate the unforgettable trends, creators and moments that brought us closer together in 2022, a year that's truly #ForYou. #YearOnTikTok ♬ original sound - TikTok

(via)