Régóta pletykálják, hogy elkészülhet a Bajos csajok folytatása, az elmúlt években számos alkalommal cikkeztek róla, de eddig nem erősítettek meg semmit. Most mégis lefotózták a színésznőket, akik láthatóan az eredeti szerepüknek megfelelő ruhákat viseltek. 

Egyre többen várják a Bajos csajok folytatását 

Pár nappal ezelőtt készült pár fotó az eredeti Bajos csajok stábjáról. A felvételek alapján Lindsay Lohan, Lacey Chabert és Amanda Seyfried forgattak, Amanda és Lacey még rózsaszínt is viseltek, akárcsak a népszerű tinifilmben. A rajongók legnagyobb bánatára Rachel McAdams nem szerepel a fotókon, persze ez nem jelenti azt, hogy később ne tűnhetne fel valamilyen formában. 

A projektet sok titok övezi, a rajongók nem tudják pontosan, hogy mihez készültek a felvételek. Az egyik teória, hogy a jövőre megjelenő Bajos csajok című musicalhez forgattak pár jelenetet, mivel az eredeti szereplők feltűnnek majd benne. Ezt a hírt még nem erősítették meg. 

A másik teória, hogy a színésznők egy Super Bowl reklámhoz forgattak pár jelenetet, amire szintén van esély. A Super Bowl miatt a márkák mindig látványos, vicces és izgalmas reklámokat készítenek, és rendszeresen szerepelnek bennük hírességek. 


Via