Az biztos, hogy a Gossip Girl tele volt meglepetésekkel, egyik sokk után jött a másik, sosem lehetett tudni, mit hoz majd a következő epizód. Na de van ennyi vajon a rebootban is?

Régi szereplők a Gossip Girlben

Úgy tűnik, az HBO úgy döntött, hogy korai karácsonyi ajándékot ad nekünk, mert a Gossip Girl visszatér, és izgalmasabb lesz mint valaha.  

Első körben az első évad második felét kell leadniuk, de utána neki is látnak a második évad finishének, ahol hihetetlen meglepetésekkel készülnek nekünk. Joshua Safran showrunner ugyanis, aki az eredeti szériák executive producere volt, megerősítette,  hogy az új évadban még a régi szereplők is visszatérhetnek!

Hozzátette, hogy nem kell úgy tenni, mintha az eredeti szereplők már nem léteznének. Nagyjából 30 évesek most, és az, hogy nem iskolába járnak, nem zárja ki azt, hogy belessünk a mindennapjainkba. 

Az első évadban azért nem kaptak szerepet a régi szereplők, mert nem akarták, hogy az újakat beárnyékolják. Azonban már az elejétől azon az állásponton vannak, hogy ha sikerül a második évad megvalósítása, akkor nem zárkóznak el tőle. 

A nagy bejelentés

Természetesen a showrunner konkrétumokat is mondott, bejelentette ugyanis, hogy Michelle Trachtenberg visszatér Georgina Sparks szerepében, és a kavarás most sem marad el tőle.

A sorozat második évada hivatalosan december 1-jén jelenik meg, több mint egy évvel az első évad premierje után. Legalább nem kell várakozni a kettő között, mivel ez az évad nem lesz két különböző részre bontva.

Via