Nemrég látott napvilágot a nagyszerű hír, hogy ismét kinyílik a Roxfort kapuja, ugyanis érkezik a Harry Potter-sorozat, a rajongók legnagyobb örömére. 

Jön a sorozat

A Max, azaz az HBO Max és a Discovery+ egyesüléséből született új amerikai streamer áprilisban erősítette meg, hogy Harry Potter televíziós sorozatot készítenek. A sajtóközlemény szerint a műsor a film egyfajta adaptációja lesz, és minden részben egy-egy könyvet dolgoznak majd fel. A cél az, hogy még mélyebben megismerhessék a rajongók a varázsvilágot.

Visszatérnek a régi szereplők? 

A sorozat 2025-ben vagy 2026-ban fog megjelenni, ám a szereplők kapcsán még rengeteg a nyitott kérdés. A rajongók nyilván azt is tudni szeretnék, hogy az eredeti gárdából feltűnik-e majd bárki is, különösen arra kíváncsiak, hogy a Harry Potter megformáló, Daniel Radcliffe látható lesz-e majd. A színész erről beszélt is nemrég egy interjúban, ahol elárulta: 

Nem hinném, nem

– mondta, s az is elég valószínűtlen, hogy az eredeti Ron (Rupert Grint) és Hermione (Emma Watson) feltűnnek a szériában. Persze ennek nagyon triviális oka is van, még pedig, hogy a sztori a kezdetektől indul majd, így elég furcsa lenne, ha a felnőtt színészek az eredeti karaktereik képében térnének vissza. 

Úgy gondolom, hogy a Harry Potternek mindig is az volt a sorsa, hogy olyan legyen, mint Sherlock Homes. Valószínűleg van egy 8 éves kölyök, akinek az élete hamarosan megváltozik 

– magyarázta a színész. 

(via)