Megan Mackin gyerekkorában megszállottja volt a Harry Potter filmeknek, ezért édesapja egy mini Roxfortot építetett a hátsó kertjükbe.

Harry Potter mánia felsőfokon

A fiatal lány fiatalon rendszeresen olvasta JK Rowling könyveit, gyűjtötte a filmes relikviákat, és amikor csak tehette a Harry Potter-filmeket nézte.  Igazi rajongó  volt, ezért édesapja meglepte őt, és egy különleges ajándékot kapott tőle. A hátsó kertjükbe magát a Roxfort kastélyt építette meg neki, így a kedvére élhette át a boszorkánytanoncok legújabb kalandjait.

A Roxfort a családi ház ékessége

Megan ma már 24 éves, egyetemen tanul, és még mindig szereti a Harry Pottert, ám már sokkal kevésbé rajong érte. 

A kastély még mindig a kertben áll , bár már nem vagyok olyan nagy Harry Potter-rajongó, mint kislányként. A nosztalgia kedvéért azonban bármikor újra tudom nézni az összes részt. 

A Roxfort 15 év elteltével továbbra is a családi ház ékessége maradt. A toronyból nagyszerű a kilátás, ugyanis teljesen be lehet látni a környező vidéket, és popás látvány tárul a szemünk elé. Azonban az időjárás viszontagságai az épületet is megviselték.

Megan igazi gyűjtő volt, ugyanis számos filmes relikviát tudhatott a magáénak, amiket a mai napig féltve őriz: griffendéles köpenyt és nyakkendőt, Harry Potter pálcáját, Roxfort vonatjegyeket, és természetesen az összes DVD-t.


via