Dávid Petra, a Házasság első látásra szereplője nem marad tovább csöndben: elárulta, miért ivott többet a kelleténél az esküvőjén. 

Házasság első látásra: túl sok volt az alkohol? 

Dávid Petra úgy döntött, nem hajlandó tovább tűrni a negatív kommenteket, és maga tálal ki arról, mi történt azon a bizonyos forgatáson. A szereplő úgy érzi, életében nem kapott még ennyi bántást és gyűlöletet, ezért muszáj elmondania az ő oldalát is. 

Kicsit kellemetlenre sikeredett, mert nem tagadom, becsiccsentve sétáltam az oltárhoz. Nagyon ideges voltam, nagyon izgultam, emiatt is ittam. Meg azért is ittam, mert az esküvőm volt, és kicsit lazítani akartam. Egy 3 hónapos diéta után voltam, jól akartam magamat érezni. Jó, kicsit túllőttem a célon, de ez is én vagyok. 

Hónapok óta ezt a pillanatot várta

Dávid Petra azt is bevallotta, hogy úgy érzi, túl lelkes volt az esküvőn. Ő ugyanis 3 hónapja arra készült, hogy megismerje végre a férjét, és találkozzon a Nagy Ő-vel. Ez szerinte nem személy szerint Andrásnak, a férjnek szólt, hanem a korábban vizionált képnek. 

Úgy érzi, nem követett el akkora hibát, ami indokolta volna a többezer negatív kommentet és bántó privát üzenetet, amióta ugyanis debütált az adás, csak mocskolódást kap a közösségi oldalakon. 

Szerinte azt sem érdemes elfelejteni, hogy ez egy kísérlet, amiben olyan helyzeteknek vannak kitéve a szereplők, amelyek miatt állandóan a komfortzónájukon kívül kell mozogniuk.