A korona ötödik évada nemrégiben került fel a Netflixre, azóta pedig lázban tartja a rajongókat. Sokan arra kíváncsiak igazán, mit szólnak a királyi család tagjai az életükről szóló sorozathoz, most III. Károly király el is árulta a gondolatait. 

Karizmatikus Károly

Az ötödik évad behatóan mutatta meg Károly és Diana hercegné kapcsolatának romlását, mindezek ellenére azonban egy karizmatikus Károlyt ábrázolnak, bár valószínűleg a karakter erejét sokban meghatározza a színészi alakítás. Dominic West ugyanis brillírozik Károlyként, bár rengeteg kritika is érte, miszerint túl szexi, a herceg pedig egyáltalán nem így nézett ki abban az időben. 

Károly királynak azonban úgy tűnik tetszenek a látottak, információk szerint egyáltalán nem ideges a műsor miatt, amiatt aggódik csak egy kicsit, hogy vajon a Netflix-generáció biztosan meg tudja-e különböztetni a tényeket a fikciótól. A királyi szakértő szerint gondot okozhat, hogy a Károlyról alkotott véleményt nagyban meghatározhatják A koronában látottak. 

A múlt kísértete 

A királyhoz közel álló források szerint Károlynak az egyetlen félelme, hogy az uralkodásának kezdetét beárnyékolhatja a múlt kísértete. Persze ez valahol érhető, hiszen példának okán olyan kínos történteket dolgoz fel a friss szezon, mint Károly és Kamilla telefonbeszélgetése, ahol az akkori walesi herceg, azt mondja, szívesen lenne tampon, mert akkor egész nap Kamillában lehetne. Lássuk be az időzítés ilyen szempontból elég bizarr, hiszen Károly alig pár hónapja lett a britek uralkodója, de a sorozat által az emberek ismét felidézhetik ezeket a korábbi, rendkívül kellemetlen pillanatokat. 

Mindezek ellenére a királyi szakértő szerint Károly sértetlenül megússza az egészet, ráadásul a palota is úgy döntött, hogy nem kommentálják a széria legújabb évadát, semmilyen módon nem kívánnak belefolyni a dologba. 

Ez meg csak úgy itt hagyjuk 

(via)