Képzeld, kiszivárgott néhány terv, úgynevezett render az új iPhone 16-ról, ami arra enged következtetni, hogy az Apple hatalmas újításokra készül!

Ilyen lehet majd az iPhone 16

Ahogy már megszokhatta a világ, az Apple idén is szeptemberben rukkol elő az új terveivel, és valószínűleg az iPhone 16-ot is ekkor mutatják be. És ahogy lenni szokott, most sem árultak el semmit az új készülékről, azonban egy kiszivárgott rendernek köszönhetően most már tudni lehet, nagyjából mire számíthatunk.

Úgy tűnik, a dizájn hű marad az Apple-höz, és a 16 nem tér majd el nagyban a 15 pro és pro max készülékektől. Azonban, ami már rögtön szembetűnik a terveken, hogy a 16 kap még egy extra gombot!

Az iPhone 15 már bővült egy Action Buttonnal, ez az iPhone 16-on is megtalálható lesz, és ezen felül kerül még rá egy úgynevezett Capture Button. Azonban az, hogy ennek milyen funkciója lesz, még bizonytalan, de valószínűleg a fotózáshoz kapcsolódik majd.

Az iPhone 16 Pro 149,6×71,4×8,4 mm-es lesz, 6,1 hüvelykes kijelzővel. Így az iPhone 15 Pro méreteihez képest valamivel magasabb, szélesebb és vastagabbnak ígérkezik. 

Ezen kívül valószínűleg az új széria új színválasztékban lesz majd elérhető, illetve a hírek szerint egy sokkal jobb teljesítményű akksival lesz felszerelve.

Via