6 év után visszatért Rihanna! Az énekesnő hosszú évekig nem foglalkozott a zenei karrierjével, de most a rajongók legnagyobb örömére egy újabb dallal rukkolt elő. 

A közösségi oldalán osztotta meg

A világsztár a Fekete Párduc 2. részének filmzenéjében működött közre. A dal a Lift Me Up címet kapta. Az énekesnő egy kis részletet megosztott a közösségi oldalán is. A teljes dal október 28-án fog megjelenni.

Ez az, készen állunk

- írta egy kommentelő.

Október 28. ünnepnap lesz

- kommentelte valaki más.

Úristen

- reagált egy harmadik hozzászóló. 

Ő lesz a Super Bowl fellépője

Mint megírtuk, Rihanna lesz a 2023-as Super Bowl fellépője! Állítólag a szervezők már 2019-ben is az énekesnőt akarták fellépőnek, de ő nemet mondott. Úgy tűnik, hogy mostanra sikerült meggyőzni. Mi már izgatottan várjuk!

Jön az új album is?

A rajongók azt remélik, hogy az új dal, valamint a Super Bowl fellépés azt is jelenti, hogy Rihanna hamarosan egy új albummal rukkol elő. Korábban az énekesnő rendszeresen adott ki új lemezt, koncertezett, videóklipeket forgatott, érthető módon a rajongók már 6 éve hiányolják az énekesnőt. 

Édesanya lett

Rihanna azonban az elmúlt időszakban egy sokkal fontosabb feladatot lát el: édesanya lett. Az énekesnő májusban adott életet a gyermekének. Az énekesnő és ASAP Rocky egy kisfiú szülei lettek, de a nevét még mindig nem árulták el. Emellett az elmúlt években a sztár üzletasszonyként is helytállt,  fehérneműmárkát alapított, de a szépségiparban is tevékenykedik.

Via