Az ősz csodálatos időszak az elvonulásra, bekuckózásra, néhány magyarországi szálláshelyen pedig tényleg kizárólag a romantikáé a főszerep. Hoztunk most hármat is, ahova mindenképpen érdemes ellátogatni. 

Erdei Kisház, Noszvaj

Noszvaj mondhatni a romantika fellegvára, itt ugyanis több szálláshely is van, amit érdemes csekkolni. Mi most az Erdei Kisházat emelnénk ki a sorból, ez az a hely ugyanis, ahol romantikából és meghittségből nincs hiány. A szállás egyik különlegessége a kuckós tetőtér, aminek a hangulata egészen mesés. A házban ráadásul különböző wellness szolgálatásokat is igénybe tudtok venni, hiszen van fűthető dézsa és szauna is, szóval akár hűvősebb időben is adott minden a felhőtlen szórakozáshoz. 

Káli Home Boutique Villa, Kővágóörs

Ha te is megszálottan romantikus vagy, akkor a kővágóörsi Káli Home Boutique Villa-ba feltétlenül el kell menned a pároddal. A teljes egészében vintage hangulatot idéző szállás káprázatos panorámával rendelkezik a Káli-medencére, ráadásul a közelben szuper kirándulóhelyeket is találni, szóval ha egy kis őszi kikapcsolódásra vágytok, akkor irány Kővágóörs. 

VALONĒ, Villány

Villány Baranya megye ékköve, a romantika magyarországi Mekkája. Ha a természet lágy ölén, csendes környezetben szeretnétek kettesben romantikázni, akkor a VALONĒ aparmanban erre minden lehetőségetek megvan. A romantikus kikapcsolódást pedig borkóstolókkal tehetitek még izgalmasabbá, de a szőlőhegyen is sétálhattok egyet, hiszen onnan valami egészen mesés a kilátás.