Carrie Bradshaw életének legfontosabb ruhája, már az És egyszer csak második évadának első epizódjában előkerült. Nyugi, nem spoilerezünk. 

Debütált a második évad

Ismét itt a Szex és New York, az És egyszer csak második évada tegnap óta világszerte elérhető az HBO MAX-on. Azt már hetek óta tudjuk, hogy az évad végén Samantha Jones is visszatér majd, ám izgalomból addig sincs hiány. Most éppen Carrie Bradshaw egy ikonikus ruhája síratta meg a nézőket. 

Az epizód egyik jelenetében ugyanis előkerül Carrie Bradshaw esküvői ruhája, amelyet a Mr. Biggel tervezett esküvőjére vette fel. A Vivienne Westwood ruha az egyik legikonikusabb Szex és New York megjelenés, ám a stáb szinte a lehetetlent oldotta meg azzal, hogy visszahozták a történetbe. 

Novemberben már nyilvánossá vált egy fotó, amint Carrie Bradshaw a menyasszonyi ruhát viseli, a rajongók pedig azóta találgattak, sokan arra tippeltek, hogy talán hozzámegy Aidenhez. Hogy miért is veszi fel, azt nem áruljuk el, ám annyit megígérhetünk, hogy extra megható a jelenet. 

Sok probléma volt vele

A csapat azonban a forgatás előtti utolsó pillanatig nem tudta, hogy megkapják-e a ruhát. 

Londonban volt, és nagyon bonyolult és nehéz volt idehozatni. Sok idő kellett, amíg átjutott a vámon, majd más volt a színe, és sokáig kérdéses volt, ez tényleg az a ruha-e. 

— mondta Sarah Jessica Parker, aki szerint Carrie életében kiemelt szerepe van ennek a ruhának. 

Sok fájdalmas és fontos emlék köthető ehhez a ruhához. Carrie sosem akarta ezt a ruhát elengedni, megválni tőle. A kérdés csak az, adhatunk-e neki új életet.

via