Robert Downey Jr. és Sarah Jessica Parker még 1984-ben jöttek össze, a kapcsolatuk egészen 1991-ig tartott, aminek a színész kokainfüggősége vetett véget. A Szex és New York sztárja most a New Yorker magazinban vallott az időszakról. 

Sarah Jessica Parker sok nehézséggel szembesült a kapcsolatuk alatt 

A színésznő az interjúban elárulta, hogy sokszor szégyenkezett a kapcsolatuk alatt, és gyakran érezte magát dühösnek, illetve szinte állandóan zavarban volt. Ennek ellenére Robert Downey Jr. egy fontos része volt az életének, mivel ő volt az első férfi, akivel összeköltözött.

A körülötte lévő emberek nagyon elutasítóan bántak velem, de én stabilitást adtam neki, és megpróbáltam egy rendszert kialakítani, amely lehetővé tette számára, hogy ellássá a feladatait

– mesélte Sarah Jessica.

A színésznő elmesélte, hogy örömmel töltötte el, hogy láthatta a színész karrierjét kibontakozni. Mikor jártak, akkor kezdett egyre fontosabb szerepeket kapni, ezért nagyon büszke volt rá. Sarah Jessica korábban is mesélt már a nehézségekről, akkor elárulta, néha félt, hogy a színész meg fog halni, és fogalma sem volt, hogyan segíthetne neki. Robert Downey Jr. évekkel ezelőtt nyilatkozott a kapcsolatukról.

Otthont és megértést biztosított nekem. Próbált segíteni nekem. Szerelmes voltam Sarah Jessicába… és a szerelem nyilvánvalóan nem volt elég.

A függőség miatt szakítottak 

Korábban mindketten bevallották, hogy a színész függősége miatt szakítottak. Sarah Jessica Parker 1991-ben vetett véget a kapcsolatnak, és 1997-ben ment férjhez Matthew Broderick-hez. Robert Downey Jr. 2003-ban számolt le végleg a drogokkal, azóta tiszta, és a karrierje is fellendült. 


Via