A Szex New York sorozat utolsó évadában kerül Charlotte-hoz a tüneményes spániel, aki az Elizabeth Taylor nevet kapta. A spániel azonban a széria spinnoffjában, az És egyszer csak...-ban már nem tűnik fel. Ennek persze nyilvánvaló okai lehetnek, nagy eséllyel a kutyus már az örök vadászmezőkön kergeti a lepkéket. Ennek ellenére sem a rajongók, sem pedig a készítők nem feledkeztek meg róla. 

Hova tűnt Elizabeth Taylor?

A spinoff első évadából látványosan hiányzott Charlotte spánielje, helyette egy brit bulldogot láthattak a nézők, akit Richart Burtonnek hívtak. (Burton Taylor férje volt, a legendás színésznő kétszer is hozzáment feleségül – a szerk.) Az, hogy a kutyus nem tűnik fel egyértelmű jele annak, hogy valamikor a Szex és New York filmek és az És egyszer csak...debütálása között elhunyt. Bár konkrétan nem mondják ki, hogy ez történt, Molly Rogers és Danny Santiago, a széria jelmeztervezői elmondták, hogy a második évadban egyértelmű jele lesz annak, ahogya a néhai kutyus előtt tisztelegnek. 

November 15-én ugyanis az Instagram oldalukon megosztottak egy fotót, amin Elizabeth Taylor (kutya) festménye látható, a spániel pedig egy ikonikus Burberry pulóvert visel. A posztból az is kiderül, hogy a festmény Charlotte lakásának folyosóján kapott helyet. 

A bejegyzéshez aztán a Charlotte-ot alakító színésznő, Kristin Davis is hozzászólt, csak annyit írt: 

Az első babám. 

(via)