Belváros egyik legjobb szilveszteri bulija  a Gozsdu Udvar szomszédságában most svédasztalos vacsorával, prémium italokkal és hatalmas bulival vár két tánctéren a High Five Budapestben, a Király utca 15-ben.

A szilveszteri svédasztalos vacsora jegy vásárlása korlátlan fogyasztást biztosít a magas színvonalú alapanyagokból készült ételeinkből svédasztalon, valamint minőségi ital kínálatunkból. A vacsora jegy 19:00-23:00 között érvényes, ez alatt és ezt követően pedig indul Budapest egyik fergeteges hangulatú szilveszteri VHS Video Disco Party-ja.

Szilveszterkor is vár a  High Five Budapest a belvárosi bulinegyed egyedi dizájnnal rendelkező BistroPub-ja, ahol 700 négyze tméteren, két tánctéren garantáltan jól fogod magad érezni. Finom minőségi ételek,  vegán, tejmentes és gluténmentes ételválaszték, prémium italok és a High Five különleges BisztroPub hangulata teszi a 2023-es éved kezdetét felejthetetlenné. 

Amennyiben csak a bulira érkeznél arra is van lehetőség. Téged is vár az ország legnagyobb Video Disco szilveszteri partija a High Five Budapestben a '80-as, '90-es a 2000-es évek valamint napjaink legnagyobb házibuli zenéivel 2 tánctéren.

Zenés-táncos mulatságunkon, nem csupán hallani fogod a slágereket, de látod is a dalok videoklipjét extra prémium minőségben és így bulizzuk át az estét 2023-ba.

Ezt imádni fogjátok az biztos!

Kezdés: 23:00 

Belépés :

Early Bird jegy 5000 Ft
Normal jegy: 10,000 Ft

Mely 23.30-as érkezésig egy welcome italt is magába foglal.

Bővebb információk: https://highfivebp.hu/highfive-budapest-szilveszter/  

Jegyek kizárólag online kaphatóak: https://szilveszteribuli.hu  

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szerezd be mielőbb a jegyed!