Évek óta a TV2 egyik legnépszerűbb műsora a Sztárban Sztár. A műsor az utóbbi időszakban mindig tavasszal került a képernyőre, 2024-ben ez azonban elmarad. 

Ez a műsor nem lesz látható a TV2-n idén tavasszal 

A csatorna egyik legnépszerűbb műsora a Sztárban Sztár, évekkel ezelőtt indult a showműsor, amiből azóta már nagyon sok évad készült. A koncepció akkora sikert aratott, hogy tehetségkutató is készült belőle, ez lett a Sztárban Sztár leszek! című műsor. Mivel két műsor van, így az eredeti show a tavaszi időszakra került, míg a tehetségkutatót mindig ősszel adta a TV2. 

A változásról először a Blikk számolt be, egy informátor elárulta, hogy már nagyon sok évad készült a showműsorból, így egyre nehezebb olyan sztárt találni, aki még nem volt látható benne. Ezután a lap megkérdezte a TV2-t, akik a következő dologgal indokolták, hogy kimarad a műsor. 

A TV2 2024-es tavaszi műsorrendjének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabású szórakoztató műsor nélkül, hiszen jön a világsikerű Next Topmodel Hungary. A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába. 

A zsűritagok egyébként feltűnnek majd a TV2 műsoraiban, hiszen mindannyian a csatorna népszerű arcai közé tartoznak. Tóth Andi például hamarosan a Hazatalálsz című sorozatban lehet majd látható, Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangodban szerepelnek, Marics Peti műsorvezetőként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacskában. 


Via