Tóth Katica, a Dancing with the Stars táncosa a Sztárban sztár leszek! versenyzőjével jött össze, ők a TV2 új sztárpárja.

Tóth Katica korábban is a TV2 hírességével járt

Tóth Katica, a Dancing with the Stars táncosa korábban Suti Andrással, a műsorban szintén résztvevő profi táncossal alkotott egy párt több, mint 8 évig. 

A szeretet, a tisztelet az megmaradt, rengeteg minden van mögöttünk, sokat köszönhetünk egymásnak. Közös döntés alapján ért véget hullámvölgyeken keresztül... Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk

– részletezte akkor Katica a Blikk szerint a szakítás okait.

Közös fotóval vallották be

Ugyan Katica nem nyilatkozott egyelőre az új kapcsolatról, Tasi Dávid már sejtelmesen hangot adott annak november végén, hogy rátalált a szerelem.

Igaz, hogy korábban azt mondtam, nincs időm a lányokra, de a dolgok változnak. Valóban megismertem egy lányt, aki egyre fontosabb a számomra. Ismerkedős fázisban vagyunk, ezért ennél többet egyelőre nem szeretnék elárulni 

Mostanra azonban nem akarnak tovább titkolózni, Tóth Katica és Tasi Dávid, egy Instagram-sztoriban vallották be, hogy együtt vannak, méghozzá egy közös fotóval.