Itt az ideje, hogy az érzelmi intelligencia is egy befolyásoló tényező legyen a párválasztásodnál.

Honnan tudod, milyen magas az érzelmi intelligenciája?

Vonzalom, szenvedély, egzisztencia, stabilitás, társadalmi helyzet, humor – annyi minden befolyásolja, hogy milyen párt választasz magad mellé. Itt az ideje azonban annak, hogy az érzelmi intelligencia legalább annyira fontos legyen, mint az előbb felsoroltak. Hidd el, ha egy olyan pasit választasz, akinek magas az EQ-ja, sokkal kiegyensúlyozottabb, és boldogabb párkapcsolatra számíthatsz. Nem tudod, honnan ismerheted fel, hogy melyik pasinak magas az érzelmi intelligenciája? Akkor most elárulunk 3 jelet.

Jól kommunikál

A magas érzelmi intelligenciával rendelkező partnerek nagyon jól kommunikálnak. Nemcsak jól tudnak beszélni, de hallgatóságnak is kiválóak. Velük nincsenek kínos szünetek, és egyaránt képesek a small talk-ra, de a mély lelkizésre is. Hidd el, a kommunikáció mindennek az alapja, tehát amennyire bagatellnek hallatszóhat ez a jel, annál fontosabb.

Határok

Ha egy pasi túlságosan nyomul, és nem veszi a jeleket, az egyáltalán nem szexi. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnhet, hogy képtelen elfogadni a nemet. Egy magas érzelmi intelligenciával megáldott pasi mindig észreveszi, hogy meddig mehet, és a partnerének meddig kényelmes. Éppen ezért a nemet is megérti, ami az egyik legfontosabb dolog egy párkapcsolatban.

Veled örül

Nincs irigység, csak őszinte öröm, még akkor is, ha talán őt is túl szárnyalod. A magas érzelmi intelligenciával rendelkező partnerek teljes szívből támogatják a partnerüket, és ez alól nem kivétel az sem, ha az ő életük nem alakul a legjobban abban az időszakban. Ez hosszútávon is meghálálja majd magát, hihetetlen szövetség alakulhat ki közöttetek.

via