A mártásfétis teljesen új kontextusba helyezi az étel és a szex viszonyát. Na de lássuk, mit művelnek vele az ágyban azok, akik a romantikába is belecsempészik a gasztro vonalat. 

új szereplő a hálószobában

A mártásfétis megkezdte hódító útját, mostanában egyre többen döntenek úgy, hogy a kedvenc mártogatósukat, vagy éppen szószukat, öntetüket nem hagyják el a szex során sem. Valószínűleg elsőre arra gondolnál, hogy ezt az isteni kaját elfogyasztják szex közben, esetleg egymás szájába nyomják a felek, de nem. 

A mártásnak ennél sokkal komplexebb szerepe van azoknál, akik a szexben erre gerjednek: a mártások illatára, ízére, na meg azok textúrájára. Aki ilyen kalandokra adja a fejét, az a mártások minden tulajdonságát kihasználja a hálószobában. 

Mi az a mártásfétis?

Akit a mártásfétis jellemez, az általában a masszázsolajat helyettesítve, a mártással keni be a partnere testét. Ez sok esetben lehet akár forró is, nagyon csúszóssá, sikamlóssá teszi a bőrt. Ezt követően pedig azt kérik, hogy lenyalhassák a mártást a másik fél szexi testéről, így minden érzékszerv kielégülést kaphat. 

Természetesen vannak, akik elzárkóznak attól, hogy a konyhai alapanyagok, ételek ilyen mélyen beférkőzzenek a hálószobába, mások viszont úgy érzik, ez semmiben sem különbözik az epertől vagy éppen a tejszínhabtól, amelyek szintén hatalmas kedvencek a pároknál. 

via