A randizás nem egyszerű dolog, hiszen sok a buktató. Amellett, hogy lehet mégsem passzoltok a pasival, akár még sötét titkai is lehetnek. Így volt ez az alábbi csajszival is, aki csak később jött rá, hogy a barátjának van egy másik lány is életében. 

Jól indult a kapcsolat 

Julia egy ideje már nem randizott senkivel, általában a barátaival lógott. Egyik este úgy döntött, letölti a Tindert, ahol el is kezdett beszélgetni Daviddel. Nagy volt köztük az összhang, így meg is beszéltek egy valódi randit. 

Az első randink egy kocsmában volt, klasszikus. Nagyon vonzónak találtam őt, és ő is engem, ez nyilvánvaló volt. A szemkontaktus intenzív volt, a szikrák röpködtek, és úgy éreztem, mintha már régóta ismerném. És amellett, hogy vonzódtunk egymáshoz, különösen a történeteivel és az energiájával nyűgözött le.

Az első randit több másik követte, elmentek vacsizni, moziba és tényleg nagyon jól érezték magukat. Filmet néztek otthon, amikor Julia beteg volt, akkor David még gyümölcstálat is vitt neki, és elég sok időt töltöttek együtt. 

Minden idillinek tűnt, amikor kapott egy üzenetet az egyik barátjától, hogy szeretne vele beszélni. Julia találkozott a barátjával, aki elmesélte neki, hogy szóba került a kapcsolata egy baráti esten, és kiderült, hogy az egyik srác ismeri a pasiját. Azt is elárulta, hogy már évek óta barátnője van. 

Először nevettem és azt gondoltam, ez biztos félreértés. Egészen addig, amíg el nem küldték az Instagram-fotókat az állítólagos barátnőjéről. Hitetlenkedve bámultam a boldog képeket Davidről és erről a lányról.

Julia teljesen megdöbbent, mivel a legutolsó képek pár nappal korábban készültek róluk. A fotókon szerepelt a fiú családja is, mivel együtt síeltek. David azt mondta neki, a barátaival utazik el. Ekkor döbbent rá, hogy végig hazudott neki

Szembesítette a pasit az igazsággal

A lány nagyon dühös volt, ezért szembesítette a pasiját mindennel, amit kiderített róla. Elküldte neki üzenetben a közös képeket, David pedig először minden tagadott, ezután bevallotta az egészet. 

Valóban újra vele vagyok néhány hónapja, de nem tudtam elengedni a kettőnk közötti dolgot. Igazad van: választanom kell. És őszinte leszek mostantól vele. 

A pasi először azt hazudta, hogy ismét összejött az exével, de a lány kiderítette, hogy ebben is hazudott, mivel sosem szakítottak. Már akkor jártak, amikor ők ismerkedni kezdtek, és a pasinak végig barátnője volt mellette. A lány végül lezárta a kapcsolatot, megírta a srácnak, hogy vége, csak azt szeretné, ha békén hagyná. A fiú még egyszer írt neki egy üzenetet, amire nem válaszolt, azóta nem kereste. 


Via