A 23 éves Maitlyn Walrich a TikTokon tálalt ki arról, hogy a pasija megcsalta. Ez még annyira nem is lenne hajmeresztő, akkor viszont hevesen pislogni kezdett, amikor kiderült, hogy egy férfival tette mindezt.

Megváltás volt számára a megcsalás

Nem tudtam hova tenni, de amikor kiderült, hogy a pasim egy másik férfival csalt meg, csak megkönnyebbülést éreztem. 

Na de hogy miért ez a megnyugtató érzés uralta a videós lányt a felháborodás vagy a sokk helyett? A nő arról számolt be, hogy az elmúlt időszakban már tudta, hogy valami nagyon nincs rendben. Ez pedig sokkal idegesítőbb volt, mint az igazságot tudni. 

SMS-ben vallotta be

A párját azonban mardosta a bűntudat, így pár órával később egy hosszú SMS-ben vallotta be, hogy félrelépett. 

A gyanakvás, a titkok, a bizalmatlanság megmérgezte a mindennapjaimat. Kezdett felemészteni ez az egész, másra sem tudtam gondolni. Amikor kiderült az igazság, akkor úgy éreztem, mintha minden súly eltűnt volna a vállamról. Nem dühöngtem. Csak megköszöntem, hogy végre őszinte volt vele.

Mint kiderült, a félrelépés még a kapcsolat elején történt, így a férfi több, mint 6 hónapig titkolta a barátnője előtt. A lány egyébként nem gondolta, hogy egy másik nővel lépett félre a párja, már az első perctől volt egy megérzése, hogy pontosan melyik fiúval történhetett ez.

A pasim biszexuálisnak vallja magát. Én is az vagyok, így nem zavart volna. Csak azt szerettem volna, hogy hamarabb mondja el.

via