A 49 éves,  Edinburgh-ban élő Fiona 5 hónappal ezelőtt kezdett viszonyba, de azt állítja kizárólag a férje hibája, hogy megcsalja, a pasi ugyanis az utóbbi időben rengeteg időt tölt a kedvenc sportjával. 

Félreléptem, de...

A férfi heti szinten – nyilvánvalóan a munkaidején túl –  akár 20 órát is eltölt azzal, hogy golfozzon, a feleségére pedig gyakorlatilag semmi időt nem szán. Fionának ebből lett elege, egy ponton túl pedig úgy gondolta, nem tűri tovább a mellőzöttséget, és viszonyba kezdett. Saját bevallása szerint egyáltalán nem sajnálja a dolgot. 

Jelenleg csak ezt csinálja, jóformán többet golfozik, mint amennyit dolgozik, nekem pedig ebből nagyon elegem van. Nem vagyok egy szigorú feleség, aki mindennap 17:30-kor hazavárja a férjét, soha nem akadályoztam abban, hogy kocsmába menjen, de az utóbbi időben valójában soha nincs itthon. Sőt, most, hogy itt a jó idő még rosszabb, állandóan a golfpályán van. Soha, eszébe sem jut, hogy velem töltsön egy kis időt. Egy kellemes séta szóba sem jöhet, minden csak a golfról szól 

–  magyarázza a feleség, aki úgy érzi, nem is létezik a férje számára, csak arra kell neki, hogy valaki főzzön rá és takarítson utána. 

Betelt a pohár

Mindezek után még ahhoz is volt pofája, hogy megkérjen, segítsek kitakarítan ia golfütőit

– árulta el Fiona, akinél annyira betelt a pohár, hogy megcsalta a férjét, és még csak meg sem bánta. A nő az  illicitencounters.com nevű oldalon –  ez egy alternatív társkereső oldal, ahol házasok kezdenek tiltott viszonyba – ismerkedett meg a szeretőjével, elmondása szerint pedig pont annyi időt tölt a férfival, mint amennyit a férje a golffal. 

A férjem kb. heti 20 órát van kint a golfpályán, én ugyanennyi időt fordítok a szeretőmre. Imádok vele lenni, normálisan beszélgetni. Ő minden, ami a férjem nem: figyelmes, gondoskodó és vicces. Addig, amíg ő nem volt fel sem tűnt, mennyire hiányzik a szex. A szeretőmmel egyszerűen csodálatos a szex. Egyébként megpróbáltam mindezekről beszélni a férjemmel, de meg sem próbálja az én szemszögemből nézni a helyzetet, megoldásról így álmodni sem lehet 

– meséli Fiona, akinek a férje egyáltalán nem látja, mennyi fájdalamat okoz a feleségének. 

Két évtizednyi házasság után jobban kellene kommunikálnunk, de mi két teljesen különböző világban élünk 

– zárja gondolatait a feleség. 

(via)