Különleges felmérést végzett az egyik brit társkereső. Azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolat van a megcsalás, és a háziállattartás között. Azt is elárulták, hogy kik csalják meg nagyobb eséllyel a párjukat. 

Ők csalják meg a legnagyobb százalékban a párjukat

Az illicitEncounters.com, ami Egyesült Királyság egyik legnagyobb társkeresője, felmérést végzett. Azt vizsgálták, hogy milyen kapcsolat van a háziállatok és a megcsalás között. Főként arra voltak kíváncsiak, hogy a macskatartók vagy a kutyatartók hűségesebbek-e.

2000 embert vontak be a kutatásban, elsőként azt nézték meg, hogy hányan csalták meg a párjukat. Miután megkapták a számot, arra voltak kíváncsiak, hogy milyen háziállatot tartanak. Így kapták meg az eredmény, miszerint a macskatartók sokkal nagyobb százalékban lépnek félre

A kutatás szerint a csalóknak a 29%-a tart macskát. Az eredmény igazán meglepő lett, hiszen sokan nem gondolták, hogy ilyen gyakoriak a megcsalások azok körében, akik macskát tartanak. A kutyatartók viszonylag hűségesnek számítanak, hozzájuk csak a megcsalások 9%-a köthető. Az eredményekből kiderül, hogy a leghűségesebbek azok, akik egeret vagy más kisállatot tartanak, bár ez sokak szerint nem túl megbízható, hiszen csak nagyon kevesen tartank egeret háziállatnak. 


Via