Emily Morse belefáradt, hogy színlelje az orgazmust, így mindent megtett, hogy igazából is átélje. Mostanra pedig ott tart, hogy naponta akár 23 alkalommal is sikerül a csúcsra jutnia.

Elege lett a színjátékból

35 éves korára Emily Morse megunta, hogy állandóan meg kell játszania az ágyban, hogy oragzmusa van. Egyrészt nem érezte korrektnek, hogy minden pasit át kell verjen, másrészt pedig magát is sajnálta, hogy ennyire kevés élvezet jut neki. 

2021 júniusában belevetette magát a nyomozásba, és a rengeteg szakirodalom mellett önvizsgálatba is kezdett. Nem csupán a szexről olvasott, de a lélekről, pszichológiáról ugyanúgy.

A jó szex nem csupán a technikából áll, sőt. Mindennek köze van az agyadhoz, a gondolkodásodhoz, így a szexnek, és főleg az orgazmusnak is. 

Mindig a pillanat dönt

A nő könyvet is írt már, és nők millióinak segített, hogy átéljék életük első orgazmusát.

Ha képes leszel pontos, reális képet alkotni magadról, ha bevallod, hogy mik a vágyaid, ha ismered a gyengeségeidet, akkor tudod majd szinkronba hozni a tested és a lelked. Így nőhet majd a szex IQ-d, ha pedig ez megvan, akkor a valaha volt legforróbb szexet élheted át, természetesen a legnagyobb orgazmussal.

Morse szerint az a kulcs, hogy napról napra kövessük a testünk és az agyunk változásait. Szerinte minden alkalomnál újra és újra fel kell mérni, hogy mire vágyunk. Amikor nincs kedvünk szexelni, akkor is rá kell találnunk a vágyainkra. Ha ez megvan, akkor már sokkal közelebb vagyunk a megoldáshoz. 

via