„Mindig bóknak veszem, ha egy férfi, akinek van egy barátnője, érdeklődik irántam. Ezek a férfiak mindent kockára tesznek a figyelmemért! Ne álszenteskedjünk, imádok ilyen pasikkal randizni! Csodálatos érzés.

Miért indít be ami a másé?

Az első pasijaim természetesen nem voltak foglaltak. Ám mindig azt mondták, hogy sokkal jobb vagyok, mint a korábbi barátnőik, ez a gondolat pedig nagyon beindított. 

Mert tényleg úgy gondolom, hogy többet tudok kínálni a férfiaknak, mint a korábbi, vagy jelenlegi barátnőjük. Öt férfival randevúztam, akik komoly kapcsolatban éltek, és mindegyikükről elmondhatom, hogy valami mást kerestek, mint amit otthon kaptak. Ez a „más” én voltam számukra.

Az első komoly kapcsolatomban nem bírtam sokáig. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy a legjobb barátjával vagyok. Egész este vele beszélgettem, és szépen lassan ott is megérintettem, ahol a pasid legjobb barátját nem érinted meg. Aztán többször lefeküdtünk, de miután megkaptam, nem érdekelt már. 

Addig indított be, amíg a másé volt. Ez világossá vált, amikor a kocsmában találkoztam Rickkel. Gyorsan közölte, hogy van barátnője, de egyáltalán nem tettem le emiatt róla. Erős kémia volt közöttünk. Egész éjjel dumáltunk, és nyilvánvalóan flörtölt velem. Az éjszaka végén még a nyakláncát is nekem adta, így biztos voltam benne, hogy még találkozunk. Tartottuk a kapcsolatot, és hamarosan megkérdezte, hogy akarok-e újra randizni. Kicsit visszafogott voltam, mert valahogy rosszul éreztem magam a barátnőjével szemben ahogyan telt az idő, és egyre inkább belekeveredtünk. Ennek ellenére túl érdekesnek találtam ahhoz, hogy elszalasszam, így két héttel később találkoztunk.

A barátnője fent aludt, amíg a kocsiban szexeltünk

A háza előtt vettem fel, ahol a nőjével lakott - merész. Pár házzal arrébb mentünk. Tudtam, hogy ez rizikós, és először elutasítottam, amikor megpróbált megcsókolni. Nem bírtam sokáig ellenállni, később megtörtént: szexeltünk az autóban. Fantasztikus volt, és teljesen a hatása alá kerültem. Miután megígérte, hogy még találkozunk, hazavittem. A barátnője közben az ágyukban aludt. Három napig csned volt, nem szóltunk egymáshoz, majd elmondtam, hogy többé nem akarom látni. Tudtam, hogy nem hagyja el értem a lányt, nekem pedig ez már inkább kudarc, ha így is megyek utána. 

Nem sokkal ezután új állást kaptam, és volt egy kolléga, aki felkeltette az érdeklődésemet. Volt egy furcsa kémia közöttünk, amikor együtt kellett dolgoznunk, de azt hittem, csak én érzem. Egészen addig, amíg egy este váratlanul üzenetet küldött nekem:

Akarom a testedet.

Egyértelmű volt számomra: nem csak én érzem a vonzalmat közöttünk. Úgy döntöttem, hogy visszafogottan reagálok, mert volt barátnője, és mert amúgy is együtt dolgoztunk. Ez azonban csak egy ideig működött. Az ezt követő időszakban gyakran találkoztunk. Ezeken a randevúkon intenzíven flörtöltünk egymással. Többször majdnem az ágyban ért véget az éjjel, de valójában soha nem szexeltünk.

Nincs bűntudatom

A barátnőim néha megkérdezik, hogy nem érzek-e bűntudatot ezeknek a srácoknak a barátnői miatt, de nem igazán, tényleg. Egyedülálló vagyok, és nem hiszem, hogy bármi rosszat csinálnék. A férfiak, akikkel találkozom, és akik kapcsolatban élnek, maguk kezdeményeznek. Ha gyereke van, távol maradok egy férfitól. De amíg egy férfinak nincs gyereke, és teret ad nekem, hogy belemásszak a kapcsolatába, addig nem lehet lebeszéni róla.

Egyszerűen szeretek mindent, amit nem szabad. Pedig belül én is egy harmonikus kapcsolatról álmodom, amivel teljesen elégedett vagyok. Olyanról, amiben teljesen át merem adni magam a másiknak anélkül, hogy attól kellene féljek, hogy megsérülök. Aggódom a gondolattól, hogy a barátom megcsal, ahogyan azokat a nőket velem. Ezért a legjobb védekezés a támadás.″

via