„Amikor először vetkőztettem le Michaelt, és néztem az ősz szőrszálakat a mellkasán, és a vizslattam kis pocakját, még csak néhány órája ismertem. Egy orvosi konferencián találkoztunk, ahol ő ott tartott előadást. Nem gondoltam volna, hogy szexelni fogunk, főleg, hogy közel 40 évvel idősebb.

Egy beszélgetéssel indult

Azonnal csevegni kezdtünk, éppen az én asztalomnál ült. Egy pillanat alatt egymásra hangolódtunk, és különösen izgatott lett, amikor megtudta, hogy nem ott élek. Elmesélte az összes kedvenc helyét, a lelkemre kötötte, miket kell megnéznem. 

Lehet, hogy öreg volt - 60 évesnek tippeltem (később kiderült, hogy 65) -, de lazán öltözött. Már az elején észrevettem a jegygyűrűjét, de egyértelműen flörtölt velem, úgyhogy nem tudtam mire vélni. Mielőtt észbe kaptam volna, hogy ez helyes-e, már én is flörtöltem vele. Tőlem is jöttek az apró jelek: az érintések, a hangos nevetések, a játék a tincseimmel.  

Miközben a többiek lassan felmentek a szobájukba, hogy pihenjenek, Michael megkérdezte, hogy van-e kedvem egy utolsó italhoz a szobájában. Egy pillanatig sem haboztam. Gyakran fantáziáltam arról, hogy egy idősebb férfival szexelek, és hiába a jegygyűrű, túlságosan kíváncsi voltam, milyen is az valójában.

Soha nem szexeltem még így senkivel

A szobájában a minibárjából gin-tonikot kevert. Belekortyoltam, letettem a poharat, és magamhoz húztam. Azt hittem, talán tétovázni fog, de hevesen csókolni kezdett, és szinte azonnal kigombolta a nadrágom gombját. Ahogy levetkőzött, láttam, hogy a korához képest kifejezetten szexi teste van, széles mellkassal és izmos lábakkal. Az erős karjaival az ágyra döntött, simogatott, és elmondta, mire készül velem. Soha nem éreztem még ennyire kívánatosnak magam, az előjáték hihetetlenül beindított. Úgy kényeztette 2-3 ujjával a G-pontomat, mint még senki. 

Aztán lejjebb ment, és éreztem a sok év tapasztalatát abban, ahogy a nyelvével dolgozott. Még szorosabban nyomtam magamat hozzá, egyszerűen nem tudott túl közel lenni hozzám. Amikor befejezte feljött, és újra megcsókolt, majd belém hatolt. Kőkemény volt. 

Mielőtt elélvezett volna, megállt, és magára húzott. Látni akarta, ahogyan lovaglópózban megérintem magamat, úgy akart elmenni. 

Azt mondta, tinikora óta nem volt ekkora orgazmusa. Soha nem éreztem még ekkora elégedettséget, amihez persze társult az aktus után egy kis bűntudat, mégis csak foglalt volt."

via