Csomó formája létezik a szexnek, ami szuperdögös tud lenni, hatalmas élvezetet nyújt és csak egy kis fantáziát igényel. Ha szánsz egy kis időt arra, hogy kipróbáld a klasszikus szex alternatíváit, tutira felejthetetlen, vadító éjszakában lesz részed!

Az alternatív  szexelés  mellett több minden is szólhat:  például ha még csak most ismerkedsz a partenereddel, és lassan akartok haladni, vagy már ezeréve jársz valakivel, a rutin átvette az uralmat és egy kis pikantériát vinnél a kapcsolatba. 

Mutatjuk, hogyan húzd a pasid agyát, mielőtt a behatolásra kerülne a sor! 

Hogyan csináld?

A kölcsönös  maszturbációtól  te is eldobod az agyad! A szex ezen fajtájának nincs jó híre, pedig tényleg nagyon szexi és szórakoztató élményt nyújthat, ha kipróbáljuk. Különösen akkor érdemes bevetned, ha csak rövid ideje ismered a partnered, és szeretnél egy kicsit kísérletezni, anélkül, hogy kilépnél a  komfortzónándból.

Bónusz: a közös maszturbálás csökkenti a nemi betegségek átvitelének lehetőségét, és szuper fantáziadús is lehet:  használhatjuk a kezünket, síkosítót, vagy egy szexjátékot... A lényeg: ne félj kísérletezni! 

Petting és orális szex

A kéz és a nyelv a legjobb barátaink! A csók és simogatás régivágású dolgok, még is csodásan működnek, különösen, ha szenvedélyesen foglalkozunk a csikló vagy a pénisz stimulálásával, akár kézzel, akár szájjal. Ha izgalmakra vágytok, és egy vibrátort is bevetnétek, akkor feltétlenül tartsatok kéznél egy jó síkosítót, hogy az élmény biztonságosabb és élvezetesebb legyen. 

Erogén zónák

A mellbimbó ingerlése sok-sok ember számára szuperizgató, a magukat nőként azonosító emberek 29%-a képes kizárólag mellbimbójátékkal orgazmust elérni. Ezt a részt gyengéden közelítsük meg, enyhe szopogatással, fújással, rágcsálással és/vagy csipkedéssel, ami éppen jól esik.

Ha érdekel, ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a 10 legtutibb erogén zónát, amikről neked is tudnod kell! 

Masszázs

Ha még húznánk egy kicsit a pasink agyát, az érzéki masszázs is jó választás lehet. Gyújtsunk meg néhány gyertyát, kapcsoljuk le a villanyt, fektessük le a partnerünket és kenjük be kellemes illatú illóolajokkal. A masszázs közben újabb és újabb meztelen bőrfelületeket fedezhetünk fel, simogathatjuk az erogén zónákat, a hosszú, forró élvezet pedig garantált! 

Via