Armie Hammer kezd ismét magára találni: nem elképzelhetetlen, hogy visszafogadja a filmipar, most pedig az exe is így tett.

Armie Hammernek el kellett menekülnie

Armie Hammer életének legnehezebb időszaka lassan a végéhez közeledhet: a Szólíts a neveden sztárját nagyon durva dolgokkal vádolták meg az elmúlt hónapokban. A korábbi barátnői azt állították, hogy erőszakos, többen pedig arról számolták be, hogy kannibalizmus jeleit mutatta. Olyan beszélgetéseket is nyilvánosságra hoztak, ahol Armie Hammer arról beszélt, hogyan szeretné megenni és megölni őket. 

A színész ezt követően egy szállodában dolgozott, ott próbált meg elbújni a világ elől és túlélni. Nemrég azonban régi filmes kollegáival szúrták ki, ami miatt sokan azt gondolják, visszatérhet a filmiparba. Most viszont az lett világos mindenki számára, hogy a magánélete is rendbe jött. Ám ez már kissé bonyolultabb. 

Exe fogadta vissza

Armie Hammert ugyanis egy exe fogadta vissza, vele töltött el egy romantikus olasz ebédet Portofinoban, ahol, többször is megérintették és megcsókolták egymást, így nem kérdés, mi van közöttük. Ez pedig azért is furcsa, mert az exek kivétel nélkül borzasztó dolgokat állítanak a színészről. Akkor Lisa Perejma kivétel lenne, és vele más volt? Vagy őt nem zavarja Armie Hammer viselkedése?

Láthatóan nem bújkálnak, nyíltan vállalják szerelmüket. Az étteremből is kézenfogva sétáltak ki, és többen fotóztak, de ez nem zavarta őket.

via