Elizabeth Chambers és Armie Hammer 2010-ben házasodtak össze, és két gyermekük született. Miután kirobbant a színész botránya, Elizabeth beadta a válókeresetet, mostantól pedig már hivatalosan is vége a házasságuknak. 

Armie Hammer elvált 

Évekkel ezelőtt robbant ki a színész körüli botrány, amikor egy Effie nevű nő különféle fotókkal, üzenetekkel próbálta meg bizonyítani, hogy a színész többször bántalmazta és meg is erőszakolta. Az ügy kirobbanása után Elizabeth elköltözött a színésztől a két gyermekükkel, és 2020-ban beadta a válókeresetet. 

Elizabeth azóta a Kajmán-szigeteken él a gyermekeivel, 2020. július 10-én, egy évtizednyi házasság után, „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva adta be a válókeresetet, a válást pedig most zárták le hivatalosan. 

A PageSix kereste az ügyben az egykori házaspár ügyvédeit, de nem adtak bővebb felvilágosítást. Elizabeth korábban egy interjúban elárulta, hogy megnézte a férjéről készült dokumentumfilmet, ami nagyon fájdalmas volt. Sok részletet nem tudott, így voltak dolgok, amik sokként érték. Az interjúban elmesélte, hogy a gyerekeire szeretne koncentrálni, és megpróbál mindent megtenni azért, hogy a lehető legkisebb mértékben sérüljenek. 

Nem emelnek ellene vádat

Armie Hammert több nő is megvádolta, de végül az ügyészség úgy döntött, hogy nem emelnek ellene vádat. Arra hivatkoznak, nincs ellene elég bizonyíték. Még 2021-ben indítottak vizsgálatot, miután többen is megvádolták. Az egyik nő nyilatkozott az ügyben, elárulta, hogy csalódott a döntés miatt, de kötelességének érezte, hogy feljelentést tegyen, a jövőben pedig a traumái feldolgozásán szeretne dolgozni.


Via