Zátonyra futott Bella Thorne és a vőlegénye, Benjamin Mascolo kapcsolata. A szakítást a színésznő olasz zenész kedvese az Instagram oldalán jelentette be. 

Megható posztot írt

Egy kicsit több, mint 3 évvel ezelőtt találkoztam a leggyönyörűbb emberrel. Az a nap az egész életemet megváltoztatta és rendkívül hálás vagyok minden pillanatért, amit azóta együtt töltöttünk...Általa megtanultam, mit jelent a feltétel nélküli szeretet, amit a szüleimtől is megkaptam gyerekkoromban, de felnőttkoromban nem voltam képes megnyílni teljesen azelőtt, hogy megismertem volna őt

- írta a bejegyzésében Benjamin.

Ez állhat a szakítás hátterében

Sajtóértesülések szerint Bella és az olasz vőlegény szakításához a különböző időbeosztásuk vezetett. A páros egyre kevesebb időt tudott együtt tölteni, ez pedig rendkívül rossz hatással volt a kapcsolatukra. 

Egy évvel ezelőtt történt az eljegyzés

Benjamin 2021 márciusában tette fel a nagy kérdést a vadóc színésznőnek, aki akkor még boldogan mondott igent. A kapcsolatukról először 2019 áprilisában pletykáltak és azóta elválaszthatlanok voltak, ám a szerelmük úgy tűnik nem állta ki az idő próbáját. 

Via