Azok után, hogy a Grammyn állítólag összevesztek, most megint Jennifer Lopez és  Ben Affleck videójával van tele a net. Persze utóbb kiderült, hogy a díjátadós vitájuk nem volt túl komoly, a mostani felvétel pedig valójában nagyon is mókás...Pláne az a rész, amikor Jen megdorgálja Bent. 

Feltűnik Jen

A házaspárról süt, hogy imádják egymást, a móka kedvéért pedig elvállalták, hogy főszereplői lesznek a Super Bowl félidejében bemutatott Dunkin’ Donuts-reklámnak. A reklámban azt láthatjuk, hogy Ben a Dunkin’ Donuts munkatársaként várja a vendégeket az autós kiadó ablaknál, ahol egyszer csak megjelenik a felesége is. Ezen a ponton Jennifer döbbent arccal azt kérdezi a férjétől: 

Hát, te meg mit csinálsz? Szóval ezt csinálod, amikor azt mondod nekem, hogy egész nap dolgozol? 

Nagyon vicces lett

Itt Ben láthatóan elszégyelli magát, majd odaszól a kollégáinak, hogy neki most már mennie kell, mire JLo dühösen rákiállt a férjére, hozzon már neki is egy fánkot. A reklám igazán viccesre sikerült, Ben pedig valószínűleg azért is vállalta be mindezt, mert évek óta tudni lehet róla, hogy a fánkozó nagy rajongója. Sőt, az évek során számos vicces mém is felkerült a netre, amiket Ben éppen a fánkozó italaival vagy elviteles zacsiaival a kezében látható. Jennifer meg hát egyszerűen fantasztikus: még a dühös feleség szerepét is kiválóan hozza. 

Nem hiszed? Akkor csekkold le gyorsan! 

A forgatásról egyébként már korábban szivárogtak ki fotók, a felvételek tanúsága szerint Jen is beállt férje mellé a pultba. A Twitter persze felrobbant a képek láttán, Fletcher Peters riporter például azt írta: 

Soha senki nem látta még Ben Afflecket ilyen keményen mosolyogni Hollywoodban. Az embernek fel kell hagyni az eddigi munkájával és kell kezdeni a Dunkin'-ban dolgozni. 

(via)