A 25 éves Awad Mustafa egy 10 napos utazáson vett részt az Egyesült Királyságban, ám az álomutazás helyett a rácsok mögött találta magát, miután betört a Buckingham-palotába. 

A lovaknál bújt el

A 25 éves férfi úgy érezte, neki nem elég annyi, amennyit egy turista láthat a Buckingham-palotából. Ő ugyanis betört a király rezidenciára, ám pechére nem tudott kimászni, ezért az istállóban kellett elbújnia.

Pedig a férfi nem szeretett volna hosszútávon ott maradni, meg is próbált kijutni, de nem sikerült. Ám ahelyett, hogy jelentkezett volna, hogy beragadt, a lovaknál keresett menedéket.

Ártatlan szándék vezérelte

A férfit át is kutatták, de semmilyen veszélyes dolgot nem találtak nála, pusztán az útlevelét, egy iPhone-t, készpénzt, és egy hordozható telefontöltőt.

A férfi egyébként másnap szeretett volna tovább utazni Spanyolországba, de ez a letartóztatása miatt nem volt lehetséges.

A férfinek semmilyen hátsó szándéka nem volt a betöréssel, csupán hogy filmet forgasson. Úgy érezte, hogy kintről nem lehet elég jó szögből felvételeket készíteni, ezért szeretett volna bemenni. 

via