Rendszeresen megkérdezik az embereket arról, hogy kit kedvelnek a legjobban a brit királyi családból. Ez alapján állítják fel a népszerűségi listát. Most újabb felmérés készült, az eredmény pedig mindenkit meglepett

Ő a brit királyi család legnépszerűbb tagja 

Elég gyakran készítenek felmérést a brit királyi családot illetően. Legtöbbször arra kíváncsiak, hogy kit vagy kiket kedvelnek leginkább. Az új YouGov közvélemény-kutatás eredménye nyilvánosságra került, és kiderült, hogy a királyi család legnépszerűbb tagja Katalin hercegné lett. A munkásságát a közvélemény 76%-a pozitívan ítéli meg, ami 3%-kal több, mint tavaly.

Az eredményen egyébként sokan meglepődtek, hiszen Katalin hercegnét többen bírálták az elmúlt hónapokban. Nem értették miért tűnt el, ahogyan a szerkesztett kép is negatív visszhangot váltott ki. Ennek ellenére a betegsége mindenkit megérintett, így már azt is megértették az emberek, miért rejtőzködött a nyilvánosság elől. 

A második helyet Vilmos herceg szerezte meg, ő 73%-ot kapott. Egyébként sokan arra számítottak ő vezeti majd a listát, mivel jelenleg ő és Kamilla királyné látják el a legtöbb feladatot. Katalin hercegné pedig nem vállal nyilvános szereplést. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Anna hercegnő állhatott fel, aki régóta népszerű tagja a királyi családnak. Köztudott, hogy ő vállalja a legtöbb hivatalos megjelenést, így ez az eredmény nem meglepő. 

A negyedik Károly király lett, akinek szintén 60% felett van a népszerűsége. A felmérésből kiderült, hogy a többség pozitívan vélekedik a monarchiáról. A népszerűségi lista aljára András herceg került, az utolsó előtti helyen pedig Meghan Markle végzett. 


Via